بهروز آقایی با اشاره به تاریخچه کاربری مسافربری این ترمینال گذشته بیان کرد: طی سالهایی که تبادلات مسافری دریایی بین ایران و کشورهای همسایه برقرار نبوده است، ساختمان این ترمینال به حالت اداری تغییر کاربری یافته و مجددا در سال ۹۵ به عنوان بزرگترین و مجهزترین ترمینال مسافر دریایی بین المللی به بهره برداری رسید.
وی یادآور شد: در آبان ماه سال ۹۵ با افتتاح این ترمینال مدرن بخش اول سفرهای دریایی بین ایران و عمان راه اندازی شد که تا اواخر فروردین سال ۹۶ حدود یک هزار مسافر بین دو کشور تردد داشتند که به جهت رعایت الزامات امنیتی و رفاه حال مسافران، تجهیزات ایکس ری و کنترلی مدرن خریداری و نصب شد.
آقایی ضمن تشریح سایر قابلیتهای این ترمینال با زیربنای حدود ۴۰۰۰ هزار مترمربع و ۶۰۰ مسافر همزمان خواستار مشارکت و مساعدت هرچه بیشتر سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در جهت پایداری این خط دریایی شد.
وی گفت: تاکنون مکاتبات زیادی درخصوص مشارکت سایر دستگاههای مرتبط توسط این اداره کل صورت پذیرفته که ارگانها میتوانند با خرید تعدادی از صندلیهای این مسیر دریایی که مورد استقبال مردم منطقه نیز میباشد به راه اندازی مجدد مسیر مذکور کمک شایانی کند.
انتهای پیام/گ