سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف کم میوه و سبزیجات با بدن ما چه می‌کند؟

محققان میزان مطلوب میوه مصرفی در روز را ۳۰۰ گرم معادل دو عدد سیب کوچک و میزان مصرف مطلوب سبزیجات را ۴۰۰ گرم معادل حدود سه فنجان هویج خام تعریف می‌کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  نتایج یک مطالعه مقدماتی نشان می‌دهد عدم مصرف کافی میوه و سبزیجات منجر به مرگ سالانه میلیون‌ها نفر بر اثر سکته و بیماری قلبی می‌شود.

 یافته‌های تحقیقاتی نشان می‌دهد حدود یک مرگ از هر ۷ مرگ ناشی از مشکلات قلبی-عروقی به دلیل مصرف کم میوه و حدود یک مرگ از هر ۱۲ مرگ ناشی از مشکلات قلبی-عروقی به دلیل مصرف کم سبزیجات است.

طبق تحقیقات، مصرف کم میوه با مرگ قلبی-عروقی حدود ۱.۸ میلیون نفر در سال ۲۰۱۰ مرتبط بوده و مصرف کم سبزیجات عامل مرگ ناشی از مشکلات قلبی-عروقی در حدود یک میلیون نفر در همان سال بوده است.

میوه و سبزیجات منبع خوب فیبر، پتاسیم، منیزیم، آنتی اکسیدان‌ها و فنولیک‌ها هستند که می‌توانند موجب کاهش فشارخون و کلسترول شده و سلامت و تنوع باکتری‌های دستگاه گوارش را بهبود بخشند.

محققان میزان مطلوب میوه مصرفی در روز را ۳۰۰ گرم معادل دو عدد سیب کوچک و میزان مصرف مطلوب سبزیجات را ۴۰۰ گرم معادل حدود سه فنجان هویج خام تعریف می‌کنند.

محققان در این مطالعه، میانگین مصرف ملی میوه و سبزیجات بیش از ۱۱۰ کشور را در سال ۲۰۱۰ بررسی کردند و آن‌ها را با داده‌های مربوط به مرگ ناشی از بیماری قلبی-عروقی در هر کشور در آن سال مقایسه کردند.

بررسی‌ها نشان داد مصرف کم میوه منجر به مرگ حدود ۱.۳ میلیون نفر به دلیل سکته و بالغ بر ۵۲۰ هزار مرگ ناشی از بیماری قلبی عروق کرونر شد. همچنین مصرف کم سبزیجات منجر به مرگ حدود ۲۰۰ هزار نفر به دلیل سکته و مرگ بیش از ۸۰۰ هزار نفر به دلیل بیماری قلبی عروق کرونر شده بود.

«ویکتوریا میلر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه تافتس آمریکا، در این باره می‌گوید: «یافته‌های ما بر افزایش مصرف میوه و سبزیجات در سراسر دنیا به منظور بهبود سلامت قلب تاکید دارد.

منبع : مهر

انتهای پیام/

مصرف کم میوه و سبزیجات منجر به سکته و بیماری قلبی می‌شود

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.