AGEs به میزان بالا در جانک فودهای نظیر مواد قندی، خوراکیهای فرآوری شده، و گوشتهای کبابی وجود دارند. به گفته محققان، وجود این ماده نقش مهمی در ابتلا و پیشرفت بیماریهای متفاوت اکسایشی نظیر دیابت، تصلب شریان و اختلالات نورولوژیکی دارد.
در این مطالعه، تیم تحقیق ۶۱ کودک بین سنین ۶ تا ۱۲ سال را بررسی کردند. این کودکان در قالب سه گروه تقسیم بندی شده بودند: کودکان مبتلا به آلرژی غذایی، کودکان مبتلا به آلرژیهای تنفسی و گروه کنترل که سالم بودند.محققان به وجود رابطه چشمگیری بین AGEs و مصرف جانک فودها و ابتلا به آلرژیهای غذایی پی بردند.
منبع : مهر
انتهای پیام/