وی ادامه داد: همزمان با اجرای این طرح ۴۴۰ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، ۱۴ پایگاه بیمارستانی و ۱۲ داروخانه علاوه بر ایستگاههای سیار که در مراکز پرتردد شهرها قابل دسترسی است افراد را از لحاظ ابتلاء به پرفشاری خون سنجش و رقم فشار خون آنان را در سامانه کشوری ثبت میکنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: هزار و ۴۷۰ نفر از کارکنان و داوطلبان سلامت این دانشگاه پس از پشت سر گذاشتن آموزشهای لازم آمادهاند در قالب ۵۳۷ تیم برای سنجش فشار خون گروههای هدف اقدام کنند.
وی ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی و آسیب به کلیهها را از جمله عوارض پرفشاری خون عنوان و تاکید کرد: در شهرهای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۴۱۲ هزار نفر دارای بیش از ۳۰ سال سن هستند که ۲ هزار و ۶۰۰ نفر آنان را زنان باردار تشکیل میدهند.
طباطبایی اظهار داشت: از آنجایی که بیش از ۴۰ درصد از بیماران دارای فشار خون از بیماری خود اطلاع ندارند اجرای این طرح از اهمیت بالایی در پیشگیری و درمان این بیماری برخوردار است.
وی بیان کرد: ضروریست مردم در زمان مراجعه به پایگاههای اندازه گیری فشار خون شماره ملی و تاریخ تولد خود را ارائه دهند تا امکان ثبت اطلاعات در پرونده الکترونیک سلامت آنان در سامانه یکپارچه بهداشت «سیب» امکانپذیر باشد، زیرا این امر به پی گیری وضعیت سلامت آنان در آینده کمک خواهد کرد.
انتهای پیام/ع