سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ابطحی در صحن علنی:

وزارت آموزش و پرورش در این دولت مظلوم واقع شد

عضو کمیسیون آموزش گفت: هیچ وزارتخانه‌ای مانند آموزش و پرورش مخصوصاً در این دولت مظلوم واقع نشده است.

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سید محمدجواد ابطحی نماینده خمینی‌شهر در جلسه علنی امروز (سه شنبه ۲۱ خرداد) در نطق میان دستور خود خطاب به رئیس جمهور، گفت: آقای روحانی در کتاب امنیت ملی و نظام‌های اقتصادی ایران در صفحه ۷۹۱ شما الگوی مطلوب اقتصادی را برای ایران مشخص کردید.

وی افزود: دولت شما و تیم اقتصادی شما یعنی مکتب نیاوران چه نقش‌هایی را داشتند و عمل کردند؟ برای کنترل قیمت‌ها توزیع مناسب درآمد و ثروت، کاهش واردات و برای تولید و عرضه چه کردند؟ آیا همین امروز اختیار ندارید؟

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: آقای رئیس جمهور با معذرت باید بگویم که بی عرضگی خودتان را با عنوان نداشتن اختیار توجیه نکنید، حجم بالای نقدینگی که به دلیل آن دولت نهم و دهم را به تمسخر گرفتید اکنون از ۴۵۰ هزار میلیارد تومان به ۸۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است، آیا همچنان فکر می‌کنید علت مشکلات اقتصادی حل مسائل با غرب است؟

نماینده خمین شهر اظهار کرد: آیا همه کشور‌هایی که در حلقه اسارت آمریکا هستند، تمامی موضوع‌ها و مشکلاتشان حل شده است؟ و آیا اساساً وعده‌ای که اقتصاددانان لیبرال داده‌اند که نتیجه نهایی اقتصاد آزاد برخورداری همه است، حتی در کشور‌هایی که اقتصادشان بر این نظریه بنا شده مانند آمریکا و فرانسه محقق شده و تمامی آن کشور‌ها در ناز و نعمت به سر می‌برند؟

ابطحی تأکید کرد: آقای رئیس جمهور به سوگندتان بیاندیشید و دو مرتبه و سه مرتبه آن را بخوانید و دقت کنید، برگردید به خدمات صادقانه برای ملت؛ اگر به راستی شما اختیار نداشتید چرا دوباره کاندیدای ریاست جمهوری شده‌اید؟ یقیناً دولتی که در خدمت مردم باشد اقتدار سیاسی لازم را خواهد داشت.

وی بیان کرد: آقای روحانی سعی نکنید با ایجاد دو قطبی‌های کاذب مذاکره_ جنگ، معیشت _مذاکره و حصر و غیر حصر، رفراندوم و غیره، اسلام رحمانی و غیر رحمانی و نظایر آن از اجرای وظایف اصلی خود طفره بروید.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ۳ ماه از سالی که به نام رونق تولید بود گذشت و ۳ ماه هم از ضرورت تغییر بودجه گذشت سازمان برنامه و بودجه در این زمان چه کرده است؟ مجلس چه اقداماتی انجام داده؟ شکل و ساختار کنونی کشور مطلوب نیست در سند بودجه کنونی تفکیک روشنی بین امور حاکمیتی و غیر حاکمیتی وجود ندارد.

ابطحی افزود: مقام معظم رهبری و دلسوزان تعلیم و تربیت فرموده‌اند که آموزش و پرورش هزینه‌ای نبوده و امری حاکمیتی و سرمایه‌ای است، آیا در بودجه چنین دیده شده است؟ آیا نمی‌توان ۲ درصد از درآمد نفت و میعانات گازی و نفتی را به آموزش و پرورش اختصاص داد؟ متأسفانه در بررسی بودجه نمایندگان نگاه محلی و منطقه‌ای داشته و بیشتر آنها موضوعات کلان را در بودجه مورد نظر قرار نمی‌دهند.

وی تأکید کرد: تحقیق و تفحص از مجلس و ارکان آن یک سال و اندی است که کلید خورده است،  مرکز پژوهش‌ها، دیوان محاسبات، خبرگزاری خانه ملت و .،  آقای رئیس یک سال است که این طرح تقدیم شده و برخلاف ماده ۲۱۲ آیین نامه مجلس به حیطه فراموشی سپرده شده است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: نمایندگان می‌بینند که هر روز در جایی دیواری ساخته و هنوز چندی نگذشته تخریب می‌شود؛ داعش از دیوار وارد نشد بلکه از در وارد شد، پس باید معلوم شود پیمانکاران طرف قرارداد مجلس چه کسانی هستند؟ عزل و نصب‌ها و امور استخدامی در مجلس چگونه است؟ مسافرت‌های خارجی بر اساس کدام اولویت و چه هزینه‌هایی انجام می‌شود؟ ابتدا از خود شروع کنیم شفاف‌سازی را از مجلس شروع کنیم.

وی بیان کرد: در مجلس هشتم آنقدر وقت تحقیق و تفحص از مرکز پژوهش‌ها معطل ماند که آخر حذف شد، هیچ وزارتخانه‌ای مانند آموزش و پرورش مخصوصاً در این دولت مظلوم واقع نشده است ردیف سیزدهم در بین تمام وزارتخانه‌ها مشکلات معلمان و اجرای قانون تعیین تکلیف معلمان حق‌التدریس و نهضتی هنوز به کابینه تقدیم نشده است؛ در حالیکه اول مهر شده و ما با کمبود شدید معلم روبه رو هستیم، چه رسد به مطالبات معوقه فرهنگیان و همسان‌سازی که نه برای معلمان، نه برای کارگران و بازنشستگان هیچ کدام اجرا نشده است.

ابطحی ادامه داد: تأمین اجتماعی با افزایش حق بیمه و قطع بیمه برخی از اقشار ضعیف مثل قالیبافان حتی کسی که یک روز حق بیمه خود را پرداخت نکرده موجب فشار بر اقشار مستضعف جامعه شده است، مضاف بر اینکه هنوز رئیس سازمان تأمین اجتماعی تعیین تکلیف نشده، اما شهرستان خمینی شهر هنوز به دلیل نزدیک بودن به اصفهان مشکلات زیربنایی‌اش حل نشده است؛ ۵۰ کیلومتری بودن مرکز اصفهان سبب عدم سرمایه‌گذاری و اشتغال در این شهر شده و می‌شود به همین جهت است که شهر نمونه، و مناطقی مانند بازی چه؟، جوی‌آباد و دستگرد خواهان الحاق به استان اصفهان هستند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: آقای رئیس جمهور، وزرای دولت توجه به خمینی‌شهر ضروری است و اگر مسائل خمینی‌شهر را حل نکنید مشکلات استان همچنان ادامه خواهد یافت، وزیر بهداشت در خصوص بیمارستان اشرفی و ۹ دی تأمین امکانات و تجهیزات و نیروی انسانی کافی تعجیل کنید.

وی تأکید کرد: آب استان یک پدیده ملی است و ما برای آب با هیچ قومی دعوا نداریم، فقهای شورای نگهبان اعلام کردند که حق‌آبه و رعایت آن حقی شرعی و قانونی است پس حق اصفهان را بدهید؛ باغات و مزارع خمینی‌شهر و فلاورجان، مبارکه، زرین شهر، اصفهان و بلکا به شهر سوخته تبدیل شده است.

نماینده اصفهان گفت: آقای لاریجانی امیدوارم که در پایان این دوره نقش خودتان را به عنوان سخنگوی مجلس به درستی ایفا کنید و مجلس را از این زبونی و ذلت خارج کنید، مجلس اگر در رأس امور بود امروز وضعیت مملکت اینگونه نبود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.