علیرضا نورا سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار در این جلسه اظهار داشت: به دستور وزیر کشور ۳۱ شهرستان کمتر توسعه یافته در ۳۱ استان سطح کشور برای اجرای طرحهای محوری انتخاب شده که این شهرستانها که از شاخصهای توسعه یافتگی نسبت به سطح ملی و استانی فاصله بسیار فاحشی دارند؛ ارتقا پیدا کنند.
علیرضا نورا اضافه کرد: در استان سیستان و بلوچستان شهرستان دلگان به عنوان پایلوت و به عنوان شهرستانی که به لحاظ شاخصهای توسعه یافتگی با میانگین کشوری فاصله زیادی دارد انتخاب شد.
وی بیان کرد: سند توسعه یافتگی شهرستان دلگان در پنج فصل طراحی شده و برنامههای مهمی در جهت ایجاد زیرساختها و توسعه اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی این شهرستان در قالب این سند طراحی شده است.
نورا اجرای این سند را مدل و الگویی متناسب با ظرفیتها، استعدادها و پتانسیلهای منطقه با مشارکت آحاد مردم منطقه عنوان کرد که علاوه بر برنامه ریزیهای کلان و منطقهای با رویکرد اقتصادی اجرا خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد:مهمترین بخشهایی که در این سند اجرا خواهد شد در حوزههای انرژی، کشاورزی و معادن این شهرستان است چراکه این شهرستان در این بخشها از پتانسیلهای خوبی برخوردار است.
معاون استاندار افزود: دستگاههای اجرایی اعتبارات سال ۹۸ را باید با هماهنگی فرماندار در راستای برنامههای پیشبینی شده در این سند هزینه کنند و به عنوان طرحهای مهم و اثرگذار در توسعه اقتصادی و اجتماعی این شهرستان هزینه کند.
وی تاکید کرد: دستگاههای اجرایی مجددا مروری بر این سند داشته باشند و اگر برنامه جدیدی به عنوان برنامه عملیاتی و راهبردی مدنظر دارند اعلام کنند تا در برنامههای سال ۹۸ دنبال شود.
سرپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی بر حضور مستمر مدیران در منطقه و بررسی روند پیشرفت فیزیکی طرحها و برنامههای درج شده در سند تاکید کرد و گزارش پیشرفت فیزیکی طرحها و برنامهها و ارسال آن به دبیرخانه و وزارت کشور را از سوی دستگاههای اجرایی خواستار شد.
این مقام مسئول همچنین افق اجرای این طرح را تا سال ۱۴۰۴ عنوان و اظهار امیدواری کرد در قالب اجرای این سند شهرستان دلگان به عنوان یک شهرستان توسعه یافته و دارای امنیت پایدار و دارای شاخصهای بالای اقتصادی و اجتماعی ارتقاء یابد.
انتهای پیام/ع