سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوراکی‌هایی که فشار خونتان را کاهش می‌دهد/ خوب بجوید تا جریان خونتان تنظیم شود

معاون تعالی دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت گفت: غذا را باید به‌صورت کامل بجوید تا فشار خونتان تنظیم شود.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا عباسیان، معاون تعالی دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت همزمان با آغاز فاز اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون با دعوت از مردم برای شرکت در این بسیج ملی درخصوص راهکار‌های طب ایرانی برای کنترل فشار خون بالا اظهار کرد: اگر چه در منابع طب ایرانی موردی به نام بیماری فشار خون وجود ندارد، اما علائم این بیماری با جزئیات ذکر شده و راهکار‌های سودمندی نیز برای آن ارائه شده است.

وی تاکید کرد: استفاده از راهکار‌های طب ایرانی به عنوان درمان‌های کمکی مطرح است و افراد دارای فشار خون بالا خصوصا افراد دارای بیماری فشار خون مزمن، افراد دارای مشکلات قلبی عروقی و فشار خون‌های ناگهانی و بسیار بالا که در معرض خطر بیشتری هستند، نباید دارو‌های شیمیایی خود را قطع کنند.

معاون تعالی دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت با تاکید بر اهمیت توجه به سبک زندگی در بیماران دارای فشارخون بالا گفت: براساس آموزه‌های طب ایرانی، در بسیاری موارد به‌ خصوص در ابتدای بروز بیماری می‌توان با اصلاح رژیم غذایی افزایش فشار خون را اصلاح کرد.

وی با اشاره به اینکه خوب جویدن غذا موجب کنترل فشار خون می‌شود، افزود: غذا را باید به‌صورت کامل جوید و برای تقویت اثر عمل جویدن باید روی آن تمرکز کرد، همزمان غذا را بویید و با لذت هرچه بیشتر لقمه غذا را بلعید.

همراه غذا مایعات ننوشید

عباسیان با تاکید بر اینکه برای کنترل فشار خون باید غذا را با اشتها و در زمان گرسنگی میل کرد و قبل از سیری کامل دست از غذا کشید، گفت: با تمرکز و آرامش خوردن غذا اهمیت بسیاری داشته و نباید مایعات همراه آن نوشید، مگر اینکه غذا بسیار خشک باشد.

وی مصرف خیار، کدو و مرکبات، به‌خصوص گریپ‌فروت، جو، انار، جعفری، شنبلیله، گشنیز، کنگر، قره‌قاط، بارهنگ، سیر، کاسنی، کتان، هلیله، آلبالو، گیلاس، سیب، نارنج، لیموترش، هویج، نخود، لوبیا، سویا، چای، علف چای، عدس، اسفرزه، اکلیل کوهی، سرخ ولیک، جینکو بیلوبا و ماست کم‌نمک را در کاهش فشار خون موثر دانست و افزود: این موارد جایگزین دارو‌های شیمیایی و گیاهی و درمان مزاجی محسوب نشده و باید با مشورت پزشک مصرف شوند.

معاون تعالی دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت تاکید کرد: باید توجه داشت که مصرف میوه‌ها و خوراکی‌های کاهنده فشار خون از جمله گریپ‌فروت همراه با دارو‌های شیمیایی ضد فشار می‌تواند سبب افت شدید فشار خون شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.