وی گفت: همچنین با توجه به اهمیت بررسی وضعیت شیرینی فروشیها و کارگاههای قنادی، ۸۷۱ مورد بازرسی از این مکانها صورت گرفت.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: افزایش استقبال و فروش آش و حلیم در ماه رمضان موجب زیر ذره بین قرار گرفتن این واحدها و انجام ۳۹۶ مورد بازرسی از آنها شد.
رفعتی از انجام ۱۲۷ مورد بازرسی از اماکن بین راهی استان خبر داد و اضافه کرد: دستگاهها همچون تعزیرات و دامپزشکی نیز بهداشت محیط را در بازرسیها یاری میکردند که ۳۶۰ مورد از این بازرسیها به صورت مشترک بود.
وی گفت: با توجه به اهمیت سلامت آب ۸۴۸ مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی و ۱۲ هزار و ۱۴۹ مورد کُلرسنجی انجام شد.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان انجام ۳۶۱ مورد نمونه برداری مواد غذایی و ۳ هزار و ۶۱۱ مورد سنجش با بهره گیری از تجهیزات پرتابل بازرسی را از دیگر فعالیتهای صورت گرفته برشمرد.
رفعتی افزود: با اجرای طرح سلامت رمضان ۱۱ تن و ۷۵۴ کیلوگرم موادغذایی فاسد و خارج از چرخه مصرف در همدان کشف و معدوم شد.
انتهای پیام/ب