وی با بیان اینکه خصوصیات شخصی و تجارب ممتد سیاسی ایشان در جریانهای مختلف و نهضتهای مختلف یکی دیگر از ویژگیهای ایشان بود، افزود: ایشان بر اساس خصوصیات شخصی و منشی بر ارتباط با دولتهای امپریالیستی و سلطهگر حساسیت داشتند و آن را ارتباط میش و گرگ میدانستند.
عضو جامعه مدرسین تاکید کرد: امام خمینی(ره) تاکید داشتند که آنها در رابطه به گونهای عمل میکنند که اگر نتوانند از در وارد شوند، از پنجره وارد میشوند و به توطئههای خود ادامه میدهند مگر اینکه هویت آنها تغییر پیدا کند.
حجتالاسلام غروی گفت: امام خمینی(ره) جریانات مختلف دخالت آمریکا را در مسائل کشور مثل نهضت ملی و دخالت آمریکا در کودتای ۲۸ مرداد دیده بودند و حمایتهای بیدریغ آمریکا از حکومت و جنایتهای پهلوی قابل مشاهده بود و فهمیده بودند که آمریکاییها به دنبال منافع غیرمشروع خود با توطئهگریها و جاسوسی هستند.
وی تصریح کرد: مجموع رفتارها و نوع برخورد آمریکاییها در بعد از انقلاب تغییری نکرد و نه تنها از رفتارهای خود پشیمان نشدند بلکه به توطئههای خود ادامه دادند و در جنگ هم ما را تحریم کردند و در مسئله سفارت آمریکا مدارکی دال بر این پیدا شد که آنها چطور با افراد امنیتی ارتباط برقرار میکنند تا به اهداف خود برسند، به همین خاطر امام به هیچ وجه اعتمادی نه به آمریکا داشت نه به قدرتهایی که پشتوانه آنها حرکتهای ایمانی نیست و در مقابل اسلام موضع داشتند.
عضو جامعه مدرسین خاطرنشان کرد: رویکرد امام مخالفت با آمریکا بود و این امر به خاطر ضربههایی که ایران از آمریکا قبل و بعد از انقلاب دیده بود، است و امام راحل معتقد بودند اگر بخواهیم با آمریکا ارتباط برقرار کنیم، بار دبگر آنها در مجاری اداری، اجرایی، امنیتی و قضایی ما نفوذ و توطئه میکنند و نقشی را که در گذشته داشتند، به شکل دیگری ایفا میکنند.
غروی تاکید کرد: مخالفت امام نسبت به آمریکا جزء راهبردهای امام است چراکه معتقد بودند بیشترین صدمه را از جفاهای آمریکا بدست آمده است و این تجربه برایشان ملموس شد که با آمریکا نمیشود ارتباط برقرار کرد و حتی نمیشود به نرمشهای ظاهری آمریکا توجه کرد، بلکه باید سعی کرد این ارتباط به خاطر خطراتی که میتوانست انقلاب را تهدید کند، نباید ایجاد شود.
انتهای پیام/