وی بیان کرد: پایش جایگاههای سوختی، ایجاد گذرگاههای مرزی، تحویل سوخت به مرزنشینان و قانونمندی فعالیتها در حوزه تجارت سوخت در دستور کار مسئولان است بنابراین همگان باید بتوانند از برکات و دستاوردهای نظام به خوبی استفاده کنند.
فرماندار خاش گفت: در ماههای اخیر در مبحث عرضه و توزیع سوخت در شهرهای سیستان و بلوچستان مشکلاتی برای مردم ایجاد شد که تدابیر لازم برای ریشه کن کردن مشکلات و معضلات و ناهنجاریها اندیشیده شد.
وی ادامه داد: در نتیجه بررسیهای مسئولان و اتخاذ برنامههای کارشناسی شده طرح کدینگ کارتهای سوخت و پایش جایگاههای سوختی به عنوان راهکار دولت برای مقابله با سودجوییهای عدهای خاص مورد توجه قرار گرفت.
یوسفی با اشاره به اینکه ۳۵۰ هزار کارت سوخت ویژه خودروها در سیستان و بلوچستان باید وجود داشته باشد گفت: بر اساس گزارشهای مسئولان استان هم اینک افزون بر ۸۰۰ هزار کارت سوخت در جایگاههای سوختی منطقه فعال هستند و بسیاری از باندهای مافیایی سهمیه سوخت مردم منطقه را دریافت و به فروش میرسانند.
وی اظهار داشت: کارتهای سوختی که از فروردین سال قبل تا اردیبهشت امسال در جایگاههای سوختی سیستان و بلوچستان فعال بودهاند همچنان فعال هستند، اما از ۲۰ مرداد این کارتها با توجه به فراخوان ملی در خصوص هوشمندسازی کارتهای سوختی با اعلام مفقودی مالکان شهرستانی باطل و مسدود خواهند شد.
انتهای پیام/ع