وی افزود: در بیماری تب برفکی که از بیماریهای مهم دامی است در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ با کاهش ۲۸ درصدی کانونهای بیماری روبرو بودیم.
رفیعی پور ادامه داد: برای پیشگیری و کنترل بیماریهای دامی، سال گذشته بیش از ۵۵ مبلیون راس دام بر علیه بیماریها واکسینه شدند.
وی گفت: با توجه به تحریم ها، برای سه ماه آینده ذخایر واکسن و داروی دامی در انبارهای استراتژیک ذخیره سازی داریم.
رئیس سازمان دامپزشکی کشورافزود: بیش از ۹۷ درصد از واکسن و داروهای دام و طیور و آبزیان در کشور تولید میشود.
رفیعی پور در بازدید از یک کشتارگاه طیور با اشاره به این که نظارت در تمام مراحل قبل، حین و پس از کشتار، بسته بندی و مجوز حمل به مراکز عرضه توسط دامپزشکی انجام میشود، بیان کرد: تجهیزات و فناورهای های کشتارگاههای طیور کشور با کشتارگاههای روز اروپا برابری میکند.
وی با بیان اینکه در خط ۲، مرغ و آلایش آن به طور همزمان توسط همکاران دامپزشکی رصد و در صورت وجود مشکل، مرغ از چرخه حذف میشود، گفت: این تکنولوژی روز دنیا است که در کشور ما هم استفاده میشود تا مردم ما محصول را با بهترین کیفیت مصرف کنند.
بیشتر بخوانید: ۵۰۰ تن فرآورده خام دامی از مصرف انسانی خارج شد/معدوم سازی سالانه بیش از ۸ میلیون کیلوگرم فرآورده خام دامی
رئیس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: با توسعه خط ۲ کشتارگاههای طیور، مرغ «ممتاز» در آینده نزدیک در سراسر کشور عرضه خواهد شد.
وی ادامه داد: بعد از عید سعید فطر، کشتارگاههایی که با خط ۲ مرغ خود را کشتار میکنند با نام و بسته بندی «ممتاز» گوشت مرغ خود را به بازار عرضه میکنند.
رفیعی پور، افزایش ماندگاری را از ویژگیهای مرغ «ممتاز»اعلام کرد و افزود: در حال حاضر، ۳ روز برای مرغ گرم و ۱۲ ماه برای مرغ منجمد اجازه مصرف داده میشود، ولی در مرغ خط ۲، مرغ گرم برای پنج روز و مرغ منجمد برای ۱۵ ماه ماندگاری و اجازه مصرف خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه از ۲۸۰ کشتارگاه طیور کشور، ۶۰ کشتارگاه به خط ۲ مجهز هستند، اظهار کرد: تکنولوژی خط ۲ در کشور وجود دارد و بخشی از محصولات طیور که به کشورهای دیگر صادر میشود از خط ۲ است.
رفیعی پور اظهار امیدواری کرد تا پایان سال آینده تمام کشتارگاههای طیور کشور به خط ۲ مجهز شوند.
انتهای پیام/