ابراهیمی صدر رئیس اداره نظارت بر بهداشت مواد غذایی استان ، علت تلف شدن ماهیهای قزل آلا را نبودن مدیریت صحیح و نقص در سیستم هوادهی دانست.
وی چشمهای محدب و برآمده و براق بودن مردمک چشم ماهی و قرمز بودن رنگ آب اش ماهی را از ویژگیهای ماهی تازه برشمرد و گفت: هر چه ماهی به فاسد شدن نزدیکتتر میشود چشم ماهی مسطح، براقی چشم از بین میرود و آبشش ماهی به رنگ قهوهای تغییر مییابد.
وی با بیان اینکه ماهی منجمد بصورت فلهای عرضه نمیشود، افزود: ماهی منجمد باید با بسته بندیهای خاص و دارای نشانه گذاریهای اداره کل دامپزشکی، تاریخ صید، تاریخ تولید و تاریخ انقضا باشد.
ابراهیمی صدر گفت: شهروندان ماهی را فقط از مراکز مجاز عرضه گوشت ماهی که زیر نظر اداره کل دامپزشکی هستند تهیه کنند و از خودروهای سیاری که به عرضه ماهی تازه و یا منجمد در معابر و سطح شهر اقدام میکنند خودداری کنند.
وی افزود: اداره کل دامپزشکی استان برای مقابله با سیارفروشی در سطح شهر، نیاز به همکاری سایر ارگانها بخصوص شهرداری دارد و با متخلفان عرضه غیر بهداشتی ماهی به شدت برخورد میکند.
وی مراکز مجاز عرضه و پرورش ماهی را در استان به ترتیب شهرهای مراغه، میانه، سراب، اهر و جلفا اعلام کرد.
انتهای پیام/