به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان ، افشین باباحسینی معاون اداره کل میراث فرهنگی لرستان گفت: هم اکنون در بحث آموزش صنایع دستی ۲۹ رشته را در ۱۱ شهرستان استان پیگیری کردهایم.
وی با بیان اینکه این آموزشها در دو مرحله با دو دوره ۴۵ روزه برگزار شدهاند، افزود: مرحله اول آموزشهای کوتاهمدت صنایع دستی به اتمام رسیده و قرار است سه ماهه دوم سال فاز بعد آموزشها را آغاز کنیم.
باباحسینی تصریح کرد: در این راستا برنامهریزی های لازم جهت آموزش در تابستان انجام شده است.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان ادامه داد: طی تابستان به علت تعطیلی مراکز آموزشی میتوانیم جامعه هدف گستردهتری را تحت پوشش قرار دهیم.
وی از توسعه و ترویج صنایع دستی روستاهای هدف صنایع دستی خبر داد و گفت: برای اجرای این طرح در خرمآباد روستاهای بیشه، گیلوران، باباعباس و گوشه شهنشاه مدنظر بوده که در هر کدام دو رشته گلیم و نخریسی و رنگرزی آن و صنایع چرمی آغاز شده است.
باباحسینی خاطرنشان کرد: بعد از ماه مبارک رمضان نیز در بروجرد روستاهای دهنو مقدس و سنگ سفید منبت چوب و چاقو آغاز شده و در ونایی گلیمبافی عملیاتی میشود.
معاون اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان به طبیعت بکر دورود نیز اشاره کرد و با بیان اینکه در دره اسپر این شهرستان رشته قلمزنی و گلیم را آموزش خواهیم داد، افزود: همچنین در چالانچولان گلیمبافی توسعه و ترویج داده میشود.
وی آموزش رشته گلیمبافی در روستای امامزاده قاسم ازنا را از دیگر برنامهها عنوان کرد و ادامه داد: امیدواریم این برنامه در دره تخت و دوگنبدان نیز عملیاتی شود.
باباحسینی به زائرپذیر بودن در روستای درب گنبد و ابوالوفا اشاره کرد و گفت: در این دو روستا تراش سنگ، گلیم، کپر و حصیربافی انجام خواهد شد.
به گفته معاون اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان در روستای ولیعصر پلدختر نیز گلیمبافی و افرینه و معمولان چرم و گلیمبافی آموزش داده خواهد شد.
انتهای پیام/م