وی ادامه داد: صنعت فرش بافی در استان توانسته است برای ۷۲ هزار نفر فرصت اشتغال ایجاد کند که این مسئله نشان دهنده اهمیت جایگاه صنعت فرش بافی در استان است.
وی با تاکید بر اهمیت برنامه ریزی برای رونق بیشتر صنعت فرش دستباف در استان، خواستار برگزاری نمایشگاه سالانه فرش استان در قالب نمایشگاه ملی شد.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به پرداخت تسهیلات از محل تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در سال گذشته گفت: در سال گذشته از محل پرداخت این تسهیلات برای بیش از ۱۰ هزار نفر در استان فرصت اشتغال ایجاد شد.
وی ادامه داد: امسال نیز در صورت ابلاغ پرداخت این تسهیلات سعی میشود بخش از آن به قالیبافان پرداخت شود.
در این جلسه همچنین رییس مرکز ملی فرش ایران گفت: فرش دستباف ۱۹ منطقه مختلف کشور از جمله فرش دستباف تکاب به زودی ثبت جهانی میشود.
فرشته دستپاک افزود: پرونده ثبت این تعداد فرش دستباف منحصر بفرد در مناطق مختلف کشور به WIPO/سازمان جهانی مالکیت فکری/ وابسته به سازمان ملل متحد ارسال شده است و مراحل نهایی خود را طی میکند.
وی با بیان اینکه فرش دستباف شناسنامه دوم و گذرنامه معنوی ملت ایران است ادامه داد: با وجود اینکه فرش دستباف هویت ملی کشور است، اما تاکنون در امر برند سازی فرش موفق نبودهایم.
دستپاک افزود: امسال تلاس میکنیم با همکاری سازمانهای بین المللی طرح شناسنامه دار کردن فرش دستباف مناطق مختلف کشور بر اساس منطقه بافت، نشان جغرافیایی، اصالت طرح و نقشه و تولید کننده آنها را در کشور اجرا کنیم.
انتهای پیام/م