سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نکاتی کاربردی برای آشپزی حرفه‌ای

در این مطلب با نکاتی برای آشپزی که موجب می‌شود غذای شما بهتر و لذیذتر شود آشنا خواهید شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نکاتی برای آشپزی وجود دارد که هرچه بیشتر بدانید غذای شما بهتر و لذیذتر می‌شود پس می‌توانید آن‌ها را امتحان کنید.

اگر نگران سوختن کره در ماهی تابه هستید، کمی آب لیمو به آن اضافه کنید.

برای این که سالاد تازه‌تر بماند مواد را به صورت لایه لایه در ظرف قرار دهید و سس را هنگام مصرف به آن اضافه کنید.

ادویه را دور از شعله گاز، نور و رطوبت قرار دهید تا طعم وعطر آن بهتر باقی بماند.

از نان‌های مانده برای تهیه آرد سوخاری استفاده کنید.


بیشتر بخوانید: رازهای جالب آشپزی برای خوش طعم کردن غذا + تصاویر


اگر برای مدتی کوتاه قراراست از سبزیجات استفاده نکنید، برای تازه ماندن آن را در ظرف آب در یخچال نگهداری کنید.

برای این که پیاز چشم تان را نسوزاند، اول قسمت ریشه را جدا کنید.

برای تهیه هر ماده غذایی اول به روش تهیه آن توجه کنید.

اگر خواستید از سس مایونز، خامه ترش یا کرم‌های چرب استفاده نکنید؛ ماست یونانی را جایگزین کنید.

برای سرخ کردن مواد بهتراست اول ظرف را گرم و سپس روغن را اضافه کنید تا داغ شود.

اگر نیاز به پنیر خیلی نرم دارید، آن را با محافظ به مدت ۳۰ دقیقه روی یک قطعه یخ قرار دهید.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، دانستنی ها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.