سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید ۲۶۵ تن گوشت سفید در مرغداری‌های صنعتی قاین

۲۶۵ تن گوشت سفید از ابتدای امسال در مرغداری‌های صنعتی قاین تولید شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند  ، محمودی زاوه ، رئیس شبکه دامپزشکی قاین گفت : از ابتدای امسال ۲۶۵ تن گوشت سفید با نظارت بر جوجه نظارت بر ۷۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغذاری‌های صنعتی قاین ریزی ۷۰۰ هزار قطعه جوجه گوشتی در مرغداری‌های شهرستان قاین تولید شده است.

وی افزود: از این تعداد گوشت تولید شده، ۴۰ تن به سایر استان‌ها ارسال شده است.

محمودی زاوه با بیان اینکه نظارت بر مرغداری‌ها با هدف انجام مراقبت‌های فعال و غیر فعال صورت می‌گیرد، افزود: بررسی اقدامات بهداشتی در تمامی مراحل تولید طیور گوشتی از فارم‌های مرغ مادر، کارخانجات جوجه کشی، حمل و نقل بهداشتی، واکسیناسیون، ضدعفونی مرغداریها، پرورش، کشتار و بسته بندی مرغ‌های تولیدی توسط کارشناسان دامپزشکی اجرا می‌شود.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.