سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راه اندازی خطوط ارتباطی در جنگل ابر شاهرود به کجا رسید؟/سنگ اندازی اداره برق در برپایی آنتن خطوط

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان گفت: نبود دکل برق در جنگل ابر شهرستان شاهرود، عدم آنتن دهی خطوط ارتباطی را به همراه دارد که با پیگیری های لازم این هم چنان مشکل پا برجاست.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، سید مسعود میررضایی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان با اشاره به اینکه ۵۵.۸۴ درصد از ۵۸۹ روستا‌ی موجود دراستان دارای خطوط ارتباطی است، گفت: ۴۹۶ روستا در سطح استان تک ارتباطی و ۱۶.۷۲ درصد دارای تلفن خانگی هستند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، با توجه به اینکه اپراطور کوه نور دو روستای استان را دارای ارتباط قرار داده است، عنوان کرد: ۲۸۹ روستا در استان دسترسی به اینترنت پرسرعت دارند و تعداد مشترکین پهنباد ثابت روستایی به ۸۴۵ خط می‌رسد.

میررضایی در ادامه افزود: در سطح استان ۱۴ ATM روستایی وجود دارد که ۱۰ دستگاه توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات سرمایه گذاری و مابقی با سرمایه گذاری بخش خصوصی نصب و راه اندازی شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه ۹۱۷ هزار و ۳۳ خط اپراتور همراه اول واگذار شده است، مطرح کرد: تعداد ۵۵۲ هزار ۸۷۹ خط همراه اول فعال است که ضریب نفوذ ۳۳.۷۵ درصدی در استان را به همراه دارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، با اشاره به اینکه تعداد ۶۳۸ هزار و ۵۴۸ خط اپراتور ایرانسل واگذار شده است، گفت: از این تعداد ۳۸۳ هزار ۲۳۶ است فعال می‌باشند و ضریب نفوذ ۲۱.۵۲ درصد را نشان می‌دهند.

میررضایی در ادامه افزود: تعداد ۸۴۱ هزار ۵۳ خط سیار و ثابت در استان وجود دارد که از این تعداد ۱۲۶ هزار ۲۸۳ خط ثابت و مابقی سیار هستند و ضریب نفوذی ۵۸.۱۱۴ درصد را در استان نشان می‌دهند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، گفت: با توجه به سیل و رانش زمین در نقاط مختلف استان بالغ بر ۹۰۰ میلیون تومان به زیرساخت‌های ارتباطی خسارت وارد شده است.

میررضایی با بیان اینکه مرکزی به نام آپفای دانشگاه سمنان در این دانشگاه با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایجاد شده است، عنوان کرد: مسئولیت‌های امنیتی در حوزه مخابراتی و ارتباطی در استان برعهده این مرکز می‌باشد.

وی در ادامه مطرح کرد: این مرکز در حوزه امنیتی اقداماتی از جمله رصد سایت تمامی دستگاه‌های اجرایی استان مبنی بر اینکه نفود و یا هک بر آن اعمال نشود، پوشش دهی موارد سخت افزاری شبکه‌های مخابراتی در استان، برگزاری دوره‌های آموزشی برای مدیران سازمان‌ها و مسئولان فناوری اطلاعات دستگاه‌های اجرایی در حوزه امنیت سایبری در دوبخش شرق و غرب انجام شده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، با اشاره به اینکه اجرای پوشش تلفن همراه در مناطق مختلف مانند جنگل‌ها که صعب العبور بوده و یا امکان برقرای ارتباط در آن جا بسیار دشوار است، افزود: از سال ۹۵ تا کنون پیگیری لازم در این خصوص انجام شده است، اما متاسفانه توزیع برق درجنگل ابر انجام نشده است.

میررضایی از ایجاد پارک تخصصی اقتصاد دیجیتال در استان خبر داد و گفت: ایجاد این پارک کمک شایانی به رونق کسب و کار‌های حوزه فاوا در استان می‌کند.

انتهای پیام / گ 

سنگ اندازی اداره برق برای راه اندازی خطوط ارتباطی در جنگل ابر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.