وی با تاکید بر اینکه هیچ موضوعی نباید سبب تعلل در اجرای پروژههای گازرسانی در سیستان و بلوچستان شود، از شرکتهای گاز استانی معین و پیمانکاران خواست تا افزون بر تسریع در اجرای طرحهای واگذارشده، نسبت به مرمت مسیرهای حفاری شده در کوتاهترین زمان ممکن اقدام کنند.
این مقام مسئول ضمن بررسی وضع گازرسانی به بخش خانگی، نیروگاهی و عرضه گاز طبیعی فشرده (سیانجی) زاهدان، اظهار کرد: اجرای طرح ضربتی گازرسانی به زاهدان به معنای استفاده از توانمندی دیگر استانها برای تسهیل و تسریع در گازرسانی است، همانطور که شرکت گاز استان خراسان رضوی تجربه خوبی در زمینه گازرسانی در دیگر استانها داشته و با توجه به مجاورت جغرافیایی با سیستان و بلوچستان، طرح گازرسانی به بخشی از شهر زاهدان با حجم ۵۲۰ کیلومتر شبکه را بر عهده آنها گذاشتیم.
وی از هزینه ۵۲۰ میلیارد تومانی گازرسانی به زاهدان در سال ۹۸ خبر داد و تصریح کرد: در این پروژه ۵۲۰ کیلومتر شبکه گاز توسط شرکت گاز خراسان رضوی، ۱۳۰ کیلومتر توسط شرکت گاز همدان و ۱۷۰ کیلومتر نیز توسط شرکت گاز سمنان اجرا خواهد شد.
به گفته مؤمنی، اکنون ۱۶ گروه کاری با هدف تکمیل شبکه گازرسانی در شهر زاهدان فعال هستند که این تعداد تا ۲۰ گروه نیز قابل افزایش است.
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با تاکید بر لزوم همراهی و تعامل دیگر دستگاههای اجرایی با شرکت گاز، اظهار کرد: باید با همکاری و همدلی، زمینه اجرای بهموقع این طرح را ایجاد کنیم. این حجم کاری، فشار مضاعفی بر شهرداری زاهدان وارد خواهد آورد، اما باید به سویی حرکت کنیم تا ۸۰۰ کیلومتر مسیر گازرسانی در زمان مقرر اجرایی شود، همچنین امیدواریم تا ۴۵ روز آینده، گاز به شهرک صنعتی زاهدان برسد و سهم ویژهای در سبد انرژی تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی این منطقه ایفا کند.
انتهای پیام/ع