وی ادامه داد: برداشت پیاز در سیستان و بلوچستان از بهمن شروع و تا مرداد ادامه دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان متوسط برداشت پیاز از سطح مزارع کشاورزی استان را ۳۵ تن عنوان کرد.
وی گفت: شرایط آب و هوایی سیستان و بلوچستان موجب شده تا برای تولید پیاز کمتر از آفت کشها استفاده شود به همین دلیل محصولات تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار هستند.
دهمرده بیان کرد: تقاضای بازار و قیمت مناسب موجب افزایش درآمد کشاورزان پیاز کار سیستان و بلوچستان و همچنین افزایش سطح زیر کشت این محصول شده است.
انتهای پیام/ع