رن در این خصوص گفت رشد درآمد سالانه شرکت ممکن است ۲۰ درصد کاهش یابد؛ اما تاثیر آن بسیار جزئی خواهد بود.
نرخ رشد مرکب سالانه این غول مخابراتی از فروش سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸، ۲۶ درصد اعلام شده است.
مدیر هوآوی گفت: «ما کاری که ناقض قانون باشد، انجام ندادهایم. پیش از این نیز برای این مسئله (تحریم) آماده شده بودیم». او در ادامه تاکید کرد «این شرکت به توسعه تراشههای خود ادامه خواهد داد، حتی اگر کوالکام و دیگر تامینکنندگان آمریکایی به هوآوی تراشه نفروشند».
در پاسخ به دستور اجرایی دونالد ترامپ مبنی بر ممنوعیت استفاده شرکتهای آمریکایی از تجهیزات مخابراتی که ممکن است «خطرات غیر قابل قبولی را برای امنیت ملی» این کشور در بر داشته باشد، وزارت بازگانی چین پنجشنبه گذشته اعلام کرد این موضوع سوءاستفاده آمریکا از موضوع امنیت ملی و تحریمهای یک جانبه است و این کشور برای حفظ منافع شرکتهای چینی اقدامات لازم را در پیش خواهد گرفت.
شرکت هوآوی نیز در بیانیهای در واکنش به این دستور ترامپ اعلام کرد چنین حرکتی در نهایت منافع مصرفکنندگان آمریکایی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد.
پیشتر، شرکت تابعه تراشه سازی «هیسیلیکون» هوآوی اعلام کرده بود به دلیل آنکه تلاشهای بلند مدت آن بر تولید محصولات پشتیبان متمرکز بوده است با محدودیتهای اعمال شده جدید از سوی آمریکا موجودی بسیاری از محصولات آن تحت تاثیر قرار نخواهد گرفت.
پنجشنبه گذشته، شرکت هوآوی و ۷۰ شرکت وابسته به آن در فهرست سیاه وزارت بازرگانی آمریکا قرار گرفتند. قرار گرفتن شرکت هوآوی در فهرست سیاه وزارت بازرگانی آمریکا به این معناست که عرضه کنندگان آمریکایی برای فروش محصولات به این شرکت باید مجوز بگیرند. وزارت بازرگانی آمریکا ادعا کرد مبنایی منطقی دارد که معتقد است هوآوی درگیر فعالیتهایی شده که مغایر امنیت ملی آمریکاست.
انتهای پیام/