حمید رضا مرادی افزود: با گرم شدن هوا پوشش گیاهی موجود مراتع رو به خشکی می رود و پرتاب ته سیگار و یا انداختن استکان و لیوان در مراتع می تواند عامل آتش سوزی شده و دامنه گسترده ای را در منابع طبیعی استان دچار خسارت کند.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی ادامه داد: در هفته های آتی افزایش درجه حرارت هوا رخ می دهد که موجب خشکیدگی علوفه ها در مراتع و جنگل ها می شود و نیاز است بهره برداران، مردم و گردشگران برای پیشگیری از حریق و نابودی عرصه های طبیعی، اقدامات پیشگیرانه را در دستور کار خود قرار دهند.
وی از مردم خواست: در صورت نیاز به افروختن آتش، موارد ایمنی را به دقت رعایت و قبل از ترک محل از خاموش شدن آن اطمینان حاصل کنند.
مرادی به شهروندان توصیه کرد: هنگام گردش در طبیعت از انداختن ته سیگار یا کبریت روشن روی زمین و یا روشن کردن آتش به منظور تفریح خودداری کنند.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی ادامه داد: به منظور پیشگیری و مقابله با آتش سوزی های احتمالی از عرصه های طبیعی استان مرکزی برای آمادگی هرچه بیشتر دستگاه های کمیته بحران نامه هایی به فرمانداران، دهیاری ها و دستگاه های عضو این ستاد ارسال شده است.
وی افزود: همچنین برای مقابله با آتش سوزی های احتمالی در مراتع تقسیم بندی و واگذاری خاموش کردن آتش هر بخش به دستگاه های مختلف در حال انجام است.
گفتنی است، استان مرکزی با ۲۹ هزار و ۵۳۰ کیلومتر مربع وسعت، حدود یک و ۸۲ صدم درصد از مساحت کشور را به خود اختصاص داده که ۷۰ درصد آن را عرصه های منابع طبیعی تشکیل می دهند.
انتهای پیام/ت