وی افزود: در سه استان سیل زده خوزستان، لرستان و گلستان ۸۲ تیم اورژانس اجتماعی اعزام شدند و به صورت مستمر به کودکان، سالمندان و معلولان خدمات ارائه کردند.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: همچنین به منظور تغییر روحیه کودکان و ایجاد شادی در بین آنها در استان ۲۳ مهد کودک سیار، در استان لرستان ۲۴ مهد کودک و در استان خوزستان ۲۶ مهد کودک سیار راه اندازی شد و طی بررسیها نشان داد که راه اندازی مهد کودکهای سیار در مناطق سیل زده باعث شده است که طی ۷ تا ۸ روز ذهن آنها تغییر کند.
مسعودی فرید با بیان اینکه چندین مرکز سازمان بهزیستی قبل از وقوع سیل جابجا شدند، تصریح کرد: در وزارت کشور قرارگاه سازندگی سیل ایجاد شده که در این قرارگاه مسئولیت کمیته بازتوانی بهداشتی و حمایتهای اجتماعی با سازمان بهزیستی است.
مسعودی فرید بیان کرد: بین تمام سازمانها و دستگاههایی که قصد مداخلات خدماتی و رومانی در زمان وقوع بلایا دارند هماهنگی ایجاد و از موازی کاری جلوگیری کنند.
وی گفت: طی گزارشهای ارسالی تیمهای اورژانس اجتماعی و مهدهای کودک سیار در مناطق سیل زده هنوز هم در حال فعالیت هستند.
مسعودی فرید بیان کرد: براساس کمیتهی حمایتهای روانی که در وزارت کشور ایجاد شده است تمام مداخلات اجتماعی و روانی باید زیر نظر سازمان بهزیستی انجام شود و اگر تیمی هم قرار باشد اقدامی انجام شود باید آموزشهای لازم را در سازمان بهزیستی ببینند.
انتهای پیام/