عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: نگاههای حمایتی که از شرکتهای دانش بنیان به وجود آمده به شکل یک شمشیر دو لبه است و اگر به خوبی از این حمایتها مراقبت نکنیم، تبدیل به یک آفت میشوند زیرا امتیازاتی که برای شرکتهای دانش بنیان در نظر گرفته شده است میتواند به محلی برای سوء استفاده برخی از شرکتهای غیر دانش بنیان و صوری تبدیل شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا فعالیت شرکتهای دانش بنیان طی سالهای گذشته رضایت بخش بوده است یا خیر، بیان کرد: برخی از شرکتهای دانش بنیان ما طی سالهای گذشته عملکرد بسیار خوبی داشتهاند البته باید مراقب باشیم تا این شرکتها بر اساس مولفههای واقعی شکل نگیرند.
شیران خراسانی درباره تأثیر فعالیت شرکتهای دانش بنیان در راستای عبور از تحریمها، گفت: توجه اقتصاد مقاومتی به پتانسیل داخلی است لذا شرکتهای دانش بنیان در حوزه ظرفیت و بهینه سازی استعدادهای داخلی میتوانند نقش بسزایی داشته باشند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس به نهادهای حمایتی از شرکتهای دانش بنیان اشاره کرد و گفت: طی سالهای گذشته با کمبود منابع مواجه بودهایم و نتوانستهایم منابع خوبی را برای نهادهای حمایتی از جمله صندوق نوآوری و شکوفایی جذب کنیم.
وی افزود: امیدواریم که در آینده بتوانیم مشکلات بودجهای را برطرف کنیم تا اعتبارات کافی برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان به صندوق نوآوری و شکوفایی اختصاص یابد.
شیران خراسانی تصریح کرد: ما از صندوق نوآوری و شکوفایی تقاضا میکنیم تا خدمات واقعی را به شرکتهای دانش بنیان ارائه دهند و اهلیت افراد را مدنظر قرار دهند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یادآوری کرد: باید نگاهمان را به سمت شرکتهای دانش بنیان سوق دهیم تا از ظرفیت داخلی آنها در راستای توسعه اقتصاد کشور و قطع واردات کمک بگیریم.
انتهای پیام/