سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس دامپزشکی کشور:

خسارت ۲۰۰ میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی و دامی/ بیماری واگیر دام در کشور وجود ندارد/ مواد اولیه تولید واکسن تا ۲ سال تامین است

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: وقوع سیل در نقاط مختلف بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال به مجموع بخش‌های تولیدی کشاورزی و دامی در کشور خسارت زد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور روز پنجشنبه در حاشیه آیین معرفی مدیرکل دامپزشکی استان سمنان ابراز داشت: سیلاب‌های اخیر کشور موجب تلف شدن ۲۳ هزار راس دام سبک و بیش از یکهزار و ۳۰۰ راس دام سنگین شد.

به گفته وی، سیلاب‌های بهار امسال در مجموع موجب تلف شدن بیش از ۲۴ هزار راس دام، از بین رفتن حدود ۵۰ هزار کلنی زنبور عسل و ۱۰ میلیون مرغ شد و به بیش از یک هزار و ۲۰۰ مرکز تکثیر و پرورش آبزیان خسارت وارد کرد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور اضافه کرد: بعد از خسارت‌های ناشی از سیل، دولت بی درنگ برای جبران خسارت از طرف بیمه ورود کرد.

وی تصریح کرد: به منظور جلوگیری از شیوع بیماری در مناطق سیل زده، دامپزشکی با سرعت عمل بعد از وقوع سیلاب برای دفن و امحای بهداشتی دام، طیور و آبزیان اقدامات لازم را انجام داد.

رفیعی پور با بیان این که با وقوع حوادث طبیعی مانند سیل طغیان عوامل بیماری زا برای دام و طیور دور از انتظار نیست، خاطرنشان کرد: سازمان دامپزشکی کشور به منظور جلوگیری از شیوع بیماری‌های واگیر در دام زنده تمام دام‌های مجاور مناطق سیل زده را واکسینه کرده است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور اظهار داشت: با انجام اقدامات پیشگیرانه، مراقبتی و کنترلی سازمان دامپزشکی هیچ گونه بیماری واگیر در جمعیت دامی کشور به دلیل طغیان عوامل بیماری زا وجود ندارد.

وی گفت: کشور درگیر جنگ نرم است و دشمن امنیت غذایی را نشانه گرفته و جهاد کشاورزی در راس تامین مواد غذایی است.

رفیعی پور ادامه داد: تداوم فعالیت واحد‌های پشتیبانی، تولید دارو، خدمات و واکسن و ارائه خدمات پشتیبانی به واحد‌های فعال لازمه ادامه تولید است و اکنون سمنان یکی از استان‌های موفق کشور در زمینه پشتیبانی و تداوم تولید است.

به گفته وی، ایران از دانش بومی برای تامین نیاز‌ها در حوزه دامی برخوردار است و تکیه بر این پشتوانه رمز موفقیت است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور ابراز داشت: تمام تولیدکنندگان در بخش پیشتیبانی مانند تولید واکسن، سال گذشته با ارز ۴۲ هزار ریالی مواد اولیه مورد نیاز خود را برای مدت ۲ سال خریداری کردند.

وی با بیان این که کاهش بیماری در دام‌ها کمک بزرگی به رونق تولید است، تصریح کرد: با مراقبت، نظارت و کنترل دامپزشکی، بیماری‌هایی مانند تب برفکی، سیاه زخم، هاری و بیماری خسارت باری مانند آنفولانزای حاد پرندگان در سال ۹۷ حدود ۲۸ تا ۷۵ درصد کاهش یافت.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: یکی از برنامه‌های دشمنان نظام اسلامی ایجاد اختلال و مشکل در امنیت غذایی کشور است و تولیدکنندگان عرصه کشاورزی، به منزله رزمندگان خط مقدم جبهه در جنگ اقتصادی با دشمنان محسوب می‌شوند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: دشمنان جمهوری اسلامی ایران حوزه جهاد کشاورزی و تامین پروتئین گیاهی و جانوری را به عنوان هدف جنگ هدفگذاری کرده اند.

به گفته وی، جنگ نیابتی و جنگ ناوی در حد رسانه هاست و دشمنان و بدخواهان حوزه‌های تامین امنیت غذایی را نیز در اهداف برنامه‌های خود قرار داده اند.

رفیعی پور ابراز داشت: همکاری بین بخشی، ایده پردازی و داشتن خلاقیت راهکار پیشگیری، مراقبت و کنترل بیماری‌ها در حوزه دامپزشکی است.

وی بر اجرای راهبرد‌های رفع موانع تولید تاکید کرد و ادامه داد: کشور همواره در سال‌های گذشته مورد هجمه بدخواهان و دشمنان قرار داشته و اکنون دشمن جنگ اقتصادی را آغاز کرده و کشور در شرایطی خاص قرار دارد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور خاطرنشان کرد: اجرای راهبرد‌های رفع موانع تولید راهکار موفقیت کشور در شرایط فعلی است و مقام معظم رهبری نیز بر اجرای این راهبرد‌ها تاکید کرده اند.

رفیعی پور ابراز داشت: واگذاری امور به بخش خصوصی و مردم گره گشای مشکلات و بزرگترین خدمت به بهبود مراحل تولید و تامین امنیت غذایی است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: اداره کل دامپزشکی استان سمنان با داشتن همکاری بین بخشی با تمام دستگاه‌های خدماتی، حمایتی، بهداشتی وحکومتی، داشتن خلاقیت و ایده پردازی‌های ارزشمند در حوزه تشخیصی، مراقبت و کنترل بیماری در دام، طیور و آبزیان عملکرد مطلوب داشته است.

منبع: ایرنا
انتهای پیام /ب

صحبت های رئیس سازمان دامپزشکی کشور در خصوص خسارت سیل در بخش کشاورزی و دام

 

برچسب ها: دامپزشکی ، سیل
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.