سرهنگ حسینی افزود: سال گذشته ۳۹ درصد تصادفات مربوط به عابرین پیاده و ۴۰ درصد تصادفات مربوط به راکبین موتورسیکلت سوار بوده است که رعایت نکردن حق تقدم و عدم توجه به جلو بیشترین علت تصادفات در معابر شهری بوده است.
وی اضافه کرد: سالیانه بیش از ۷ درصد از تولید ناخالص ملی کشور هزینه تصادفات در کشور میشود که با رعایت قوانین و مقررات در کانون خانواده میتوان این هزینه را به حداقل رساند.
رئیس پلیس راهور استان مرکزی بیان کرد: بیشترین علت تصادفات درون شهری در استان مرکزی رعایت نکردن حق تقدم با ۳۰ درصد و بی توجهی به جلو و رعایت نکردن فاصله طولی به میزان ۲۳ درصد است.
وی ادامه داد: بیشترین تصادفات در کمربندیها میادین و تقاطعها رخ میدهد ومیانگین سنی عابران پیاده در سوانح رانندگی در معابر درون شهری استان ۶۰ سال و برای راکبان موتورسیکلت ۴۱ ساله است
سرهنگ حسینی تصریح کرد: سال گذشته ۵۷ هزار و ۴۱۸ دستگاه در استان رفع توقیف شد، ۸۰ هزار جلد انواع گواهینامه صادر شد و هزار و ۹۵۱ دستگاه خودرو با خلافی بالای یک میلیون تومان توقیف و به پارکینگ انتقال داده شدند.
وی گسترش کنترل هوشمند ترافیک و اجرای برنامههای آموزشی در مدارس و مساجد از برنامههای سال جدید برای کاهش تصادفات به خصوص کاهش تلفات انسانی است که نقش رسانه و خانواده در کاهش سوانح رانندگی و ارتقاء فرهنگ ترافیک بیبدیل دارد.
انتهای پیام / ج