روعن آفتابگردان به دلیل دارا بودن ویتامین Aو E میتواند از پیر شدن پوست جلوگیری و به بازسازی سلولهای پوستی کمک میکند.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، در این گزارش جدیدترین دانستنیهای روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید، را دنبال میکنیم.
لحافهای پشمی، علاوه بر حفظ تعادل دمای بدنتان خوابی عمیق و آرام به شما هدیه میکند؛ محققان میگویند پتوهای سنگین، خواب شبانه را آرام و حرکات فرد در طول خواب را کمتر میکند، با توجه به بررسیهای انجامشده، ۶۳ درصد کودکانی که پتوهای سنگین داشتند، اضطراب کمتری در طول خواب تجربه میکردند. محققان حتی تاثیر مثبت پتوهای سنگین بر بهبود کیفیت خواب کودکان مبتلا به اوتیسم را هم مشاهده کردند و در پایان بررسیها متوجه شدند که بچهها، پتوهای سنگین را بیشتر دوست دارند.
البته قبل از انداختن یک پتوی سنگین روی کودک، باید سن و شرایط او را در نظر بگیرید تا این روانداز، احتمال خفگی کودک را بالا نبرد.
محققان در بررسیهای اخیر خود نحوه انباشت اسیدهای چرب در مغز موشها و تاثیر این مواد بر سلامت روحی و تغییرات رفتاری مرتبط با افسردگی را بررسی کردند؛ نتایج نشان داد در موشهایی که رژیم غذایی چرب دارند، نفوذ پالمیتیک اسید در بخشی از مغز به نام هیپوتالاموس بسیار زیاد است.
این بخش از مغز مسئول تنظیم ترشح هورمونهای مختلف به جریان خون است و اختلال در آن میتواند عوارض جانبی بسیاری از جمله افسردگی به همراه داشته باشد.
روغن آفتابگردان ماده غذایی بسیار مفیدی است که در سبد غذایی اغلب خانوادهها جایگاه ثابتی دارد؛ این ماده سرشار از ویتامین E است که به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی شناخته میشود؛ از این رو می تواند اکسایش رادیکالی را که نقش مهمی در بروز آکنه دارد، درمان کند همچنین میتواند با توجه به ویتامین های A و E که دارد به فرآیند بازسازی سلولهای آسیب دیده پوست کمک می کند.
این روغن در پخت و پز نقش مهمی دارد، تمایل به استفاده از روغن آفتابگردان به دلیل جذب آسان آن در دستگاه گوارش است. همچنین خاصیت ملین بودن آن به رفع یبوست کمک میکند.
دانشمندان در بررسیهای خود دریافتند مصرف زیاد نمک به رشد باکتری هلیکوباکترپیلوری کمک میکند و با رشد این باکتری در معده، سلولهای بسیاری از این بخش به عفونت دچار میشوند از طرفی افزایش این عفونت به ایجاد سلولهای سرطانی منجر خواهد شد و در نهایت فرد به بیماری سرطان معده مبتلا می شود.
مهمترین عامل خطر ابتلا به سرطان معده، ایجاد عفونت ناشی از یک نوع باکتری به نام هلیکوباکتر پیلوری (Helicobacter pylori) است که باعث بروز التهاب و عفونت در معده و در نهایت سبب افزایش خطر ابتلاء به سرطان میشود.
رازیانه یک گیاه طعمدهنده و معطر است که برای درمان انواع مختلفی از مشکلات جسمی مفید است، در هند مردم به جویدن رازیانه بعد از هر وعده غذایی عادت دارند؛ این گیاه به راحتی رشد میکند و به مراقبت زیادی نیاز ندارد.
این گیاه میتواند شما را در درمان سرفه، کنترل کلسترول، بهبود بینایی و درمان حالت اسیدی در بدن کمک کند، همچنین میتواند بوی بد نفس را از بین ببرد و شیر مادر در مادران شیرده را افزایش دهد.
انتهای پیام/