خانوی با اشاره به ارسال پماد به مناطق سیل زده استان خوزستان گفت: به کمک یکی از کارخانجات در خوزستان 25 هزار تیوپ و به کمک یکی دیگر از کارخانهها 5 هزار تیوپ پماد ضد گزش حشرات در مناطق سیل زده استان خوزستان توزیع شد.
مدیر کل نظارت بر امور فراورده ها طبیعی ،سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو ادامه داد: ما با همه شرکتهای تولید کننده پمادهای ضد گزش مکاتبه کردهایم تا برای اهدای پماد یا فروش آن با تخفیف برای مردم سیل زده خوزستان به ما اعلام آمادگی کنند که موجب افتخار است بگوییم شرکتهای بسیاری اعلام آمادگی کردند که به کمک سیل زدگان بیایند.
وی بیان کرد: ما ستاد بحرانی داریم که نیاز مردم سیل زده را روزانه رصد و به کارخانجات اعلام میکنند و کارخانجات محصول را با قیمت مناسب برای نیاز مردم سیل زده تامین میکنند.
مدیر کل نظارت بر امور فراورده ها طبیعی ،سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو بیان کرد: ما بیشتر در تامین فرآوردههای طبیعی با نقش پیشگیری عمل میکنیم و فرآورده هایی که ضد عفونت گوارشی یا ضد عفونی کننده خفیف هستند و کیفیت آب را بهبود میدهند در مناطق سیل زده توزیع میکنیم.
خانوی ادامه داد: افزون بر این تلاش کردیم تا مکمل قطره آهن بارداری و فولیک اسید را نیز در مناطق سیل زده توزیع کنیم و با توزیع فرآوردههای آرام بخش و بهبود دهنده خواب به سیل زدگانی که دچار مشکل شدهاند کمک کنیم.
مدیر کل نظارت بر امور فراورده ها طبیعی ،سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو ادامه داد: در مراحل اولیه سیل ما به تامین شیرخشک پرداختیم و بعد بحث ضد عفونی کنندهها مطرح بود اما در آغاز سیل نیازی به مکملهای طبیعی نداشتیم اما شیر خشکهای متابولیسمهای رژیمی به دلیل آنکه حکم دارو داشتند تامین آنها برای کودکان سیل زده بسیار حائز اهمیت بود که خوشبختانه دانشگاههای علوم پزشکی نیاز خود را از پکیجهای نوروزی تامین کردند.
وی اظهار کرد: در لرستان در مقطعی معضل شیرخشک داشتیم که با همکاری کارخانهها نیاز استان لرستان تامین و شیرخشکها به سرعت توزیع شد.
انتهای پیام/