کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه ایجاد دوگانگی در جامعه بازی در زمین طرف مقابل است، ادامه داد: در جامعه به گونهای مطرح نشود که آمریکاییها به دنبال مذاکره با ما هستند.
وی با بیان اینکه در کشور در پاسخ به این سوال که آیا آمریکا علاقمند به مذاکره با ایران است، اشتباه میشود، تصریح کرد: معنای مذاکره بده بستان بوده و لازم نیست این بده بستان، پنجاه پنجاه باشد تا اسم آن را مذاکره گذاشت؛ مثل برجام که طرف مقابل خیلی چیزها برد اما ما کمتر ولی در هر صورت مذاکره بود.
کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه علاوه بر مذاکره اقدامی تحت عنوان تلفن زدن وجود دارد که با مذاکره فرق میکند، تصریح کرد: زنگزدن لزوماً به معنای مذاکره نیست و کلمه دیگری به نام صحبت کردن بوده که در نگاه آمریکاییها این هم بهمعنای مذاکره نیست.
وی اضافه کرد: عادت آمریکاییها این است که وقتی با کشوری مشکل دارند او را صدا میزنند و حرفهایشان را دیکته میکنند و این ناشی از خوی استکباری آنها است.
کارشناس مسائل سیاسی افزود: وقتی دو کشور واقعاً خواهان مذاکره باشند، دنبال فرصتهایی هستند که کارهای کوچک را با هم انجام دهند تا بهتدریج کارهای بزرگتر انجام دهند.
ایزدی با بیان اینکه بحث تبادل زندانیها یک تست بود که از سوی دولت انجام شد، تصرح کرد: کشورهای دشمن گاهی با هم تبادل زندانی هم میکنند، اینکه آمریکاییها استقبال نکردند یعنی آمادگی مذاکره را ندارند.
کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه جان بولتون معتقد است مذاکره عمر ایران را افزایش میدهد، تصریح کرد: ویلیام برنز اخیراً در مصاحبهای گفت که هدف آمریکا در ارتباط با ایران ایمپلوژن یعنی انفجار از درون است و آنها با سیاستهای خود میخواهند ایران از داخل فرو پاشد یا تسلیم کامل شود.
ایزدی افزود: آمریکاییها به دنبال این هستند که اگر نتوانستند ایران را نابود کنند کاری کنند که تا قبل از انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، ایران ۱۲ شرط را پذیرفته باشد.
وی با بیان اینکه سه دلیل در رد فرضیه حمله نظامی وجود دارد، گفت: دلیل نخست این است که توانمندی نظامی ایران بالا بوده و حمله نظامی هزینه زیادی برای آمریکاییها دارد.
ایزدی با بیان اینکه دلیل دیگر این است که افکار عمومی داخل آمریکا از جنگ خسته شده است، اضافه کرد: دلیل سوم خود ترامپ است؛ او در تبلیغات انتخابات به کلینتون میگفت شما به جنگ در خاورمیانه رای دادهاید، بنابراین تا زمانی که ترامپ هست جنگ نمیشود.
ایزدی با بیان اینکه در ارتباط با این سه دلیل سه نقد وجود دارد افزود: در مورد نقد تحلیل اول عدهای در آمریکا میگویند اگر ما به ایران حمله محدود کنیم، ایران از نیروی نظامی خود استفاده نمیکند و مقابله نمیکند؛ چراکه آنها حفظ نظام را واجب میدانند و میگویند اگر جواب دهیم ممکن است آمریکا اقدامی گستردهتر را ترتیب دهد و کل موجودیت نظام را به خطر اندازد.
وی ادامه داد: سخن رهبر انقلاب مبنی بر اینکه دوران بزن و در رو تمام شده است برای اصلاح این نگاه بود.
ایزدی با بیان اینکه گروه اقدام ایران در آمریکا ایجاد شده و ریاست آن با نوچه بولتون است، اظهار کرد: ما در ایران نیاز به گروه اقدام آمریکا داریم. ممکن است اسمش چیز دیگری باشد و مثلاً اسم آن را قرارگاه مقابله با آمریکا بگذاریم اما چنین چیزی نداریم.
وی افزود: درست است که شورایعالی امنیت ملی وجود دارد اما کارکردش فرق میکند.آمریکاییها در گروه اقدام ایران پروژههای ریزی برای ضربه زدن به ایران تعریف میکنند و همه نهادها را برای اجرای آن پای کار میآورند. چنین قرارگاهی میتواند به ریاست سردار سلیمانی تشکیل شود.
کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به جمله رهبر انقلاب مبنی بر اینکه در هیچ سطحی با آمریکا مذاکره نمیکنیم گفت: باید این جمله در مجلس تبدیل به قانون شود.
انتهای پیام/