وی گفت: همچنین ۱۱ هزار و ۲۸۷ علمک تاکنون در سطح شهر زاهدان نصب شده است.
سرپرست شرکت گاز سیستان و بلوچستان افزود: کار گاز رسانی در شهر زاهدان با توجه به وسعت جغرافیایی و پراکندگی منطقهای که دارد دارای یک برنامه کاری منظم است که به نوبت اجرایی و انجام میشود.
وی بیان کرد: گازرسانی به سایر مناطق سیستان و بلوچستان نیز طبق برنامه در حال انجام است.
پنجابی گفت: هم اینک ایرانشهر از نعمت گاز بهره میبرد و عملیات اجرایی گاز رسانی در مرکز استان و محور شمالی سیستان و بلوچستان (خط انتقال زاهدان به زابل) نیز در حال انجام است.
وی افزود: برای خانوادههایی که توان تامین هزینه لوله کشی و خرید اشتراک را ندارند تخصیص وام پنج میلیون تومانی برای لوله کشی داخل منازل در نظر گرفته شده است.
سرپرست شرکت گاز سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در بخش تعرفههای مرتبط با حق انشعاب نیز مطابق تعرفه شرکت ملی گاز ایران و براساس زیربنای منزل محاسبه شده و قابل پرداخت است که در این مورد نیز برخی معافیتها شامل خانوادههای شهدا، جانبازان، کمیته امداد و بهزیستی میشود.
استان سیستان و بلوچستان با گستره ۱۸۷ هزار و ۵۰۲ کیلومترمربع (معادل ۱۱.۵ درصد مساحت کشور) و بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت آخرین استان فاقد شبکه گاز کشور به شمار میرود که دولت یازدهم و دوازدهم عزم خود را جزم کرده تا مردم این استان دور افتاده را از نعمت گاز شهری برخوردار کند و رنج سالها حمل سیلندرهای گاز مایع را از آنان بزداید.
این طرح، اهداف چندگانهای را دنبال میکند که از جمله آنها میتوان به گازرسانی به نیروگاه ها، صنایع پتروشیمی، واحدهای صنعتی و ساخت خطوط فرعی و شبکههای شهری برای مصارف خانگی، تجاری و صنعتی اشاره کرد.
پس از اجرای طرح انتقال گاز از عسلویه به ایرانشهر و گازرسانی شهری در این شهر عملیات اجرای لوله گذاری و انتقال گاز از ایرانشهر به زاهدان انجام شد و هم اینک شهر زاهدان در حال گازرسانی است.
انتهای پیام/ع