سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نامزد انتخابات آمریکا: در هیچ کشوری مثل کشور ما تا این حد قتل و خونریزی رخ نمی‌دهد!

نماینده دموکرات نیوجرسی ضمن انتقاد از سیاست‌های مرتبط با حمل سلاح در آمریکا اعلام کرد هیچ کشوری مثل آمریکا شاهد این اندازه قتل‌عام و کشتار نیست.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سی ان ان، کوری بوکر، نماینده ایالت نیوجرسی و نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا از سیاست‌های مرتبط با حمل سلاح در آمریکا و اینکه سیاستمداران هیچ تلاشی برای مقابله با خشونت‌های مرتبط با اسلحه انجام نمی‌دهند، به شدت انتقاد کرد.

وی در مصاحبه با شبکه سی ان ان اعلام کرد: زمانی که من رئیس جمهور آمریکا شوم، به گونه‌ای با این مسئله (خشونت‌های مرتبط با اسلحه) مقابله می‌کنم که هیچ کسی تابحال ندیده است. زیرا این یکی از مشکلات آمریکاست. در هیچ کشور دیگری این مقدار قتل‌عام و کشتار رخ نداده است. ما نمی‌خواهیم فقط برای قربانیان دعا کنیم، زیرا این کار پوچی است و واقعا متأسف هستم که به عنوان یک مرد با ایمان این حرف را می‌زنم؛ اما به من آموخته شده که ایمان بدون عمل بی فایده است.

کوری بوکر در هفته جاری از طرح جدید خود برای مقابله با خشونت‌های مرتبط با حمل سلاح در آمریکا رونمایی کرد. بر اساس طرح او، داشتن اسلحه نیاز به ثبت اثر انگشت فرد، مصاحبه با آن فرد و گذراندن یک دوره ایمنی اسلحه است.

وی همچنین در واکنش به وقوع چندین تیراندازی در آمریکا در دو هفته گذشته اعلام کرد: من باید این مشکل را حل کنم، زیرا این مشکلی حل شدنی است و ما این را می‌دانیم.

کوری بوکر که از جمله مخالفان حمل سلاح در آمریکاست، پیشتر اعلام کرده بود اگر قدرت این را داشت که استفاده از اسلحه را در آمریکا ممنوع کند، این کار را می‌کرد. وی همچنین با سیاست‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهور کنونی آمریکا هم مخالفت کرده است. او چندی پیش گفت: ما رئیس جمهوری در کاخ سفید داریم که بر اساس رویکرد‌های نژادپرستانه و تعصب آمیز تصمیم می‌گیرد از چه کسانی حمایت و محافظت کند. این به هیچ وجه ریاست جمهوری محسوب نمی‌شود. ما به رئیس جمهوری احتیاج داریم که نماینده همه مردم کشور باشد.

حمل آزادانه سلاح در آمریکا عواقب جبران ناپذیری به دنبال داشته است و تاکنون افراد بی گناه زیادی در همه رده های سنی در تیراندازی های این کشور جان خود را از دست داده اند. این تیراندازی ها در آمریکا باعث برگزاری اعتراضات سراسری به آزادی حمل سلاح شد که به نظر می رسد هیچ کدام از این اعتراضات فایده ای به دنبال نداشته است و مقامات آمریکایی هیچ تلاشی برای اعمال محدودیت بر حمل آزادانه سلاح نمی کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ابراهیم
۱۲:۰۹ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
. سیاست مسلح بودن مردم امریکا برای حاکمان پس پرده ان کشور راهبردی است. مهم نیست که در سال چقدر امریکایی کشته میشود .مهم انست که کشت و کشتار تا اندازه ای عادی باشد و به هنگام نیاز به لشگر کشی برای چپاول کشوری با اندک دروغ و تحریک احساسات ناسیونالیستی بشود لشگرها ادم کش به میدان جنایت اماده و روانه کرد. این ممکن نیست الی ازادی اسلحه.کدام دیوانه باور میکند که با وجود سازمان سیا و سایر سازمانهای جاسوسی سایر کشورهای غربی 11 سپتامبر اتفاق بیفتد ال خود سازمان سیا و کشته شدن عده ای امریکایی.