وی افزود: کلاسهای صنایع دستی در شهرستان میرجاوه با آموزش سه رشته سوزن دوزی، سکه دوزی و دوخت البسه محلی بلوچی در حال برگزاری است.
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری میرجاوه افزود: این کلاسها با تعداد ۸۰ هنرجو از ۲۰ فروردین ماه آغاز شده و تا تیرماه امسال ادامه دارد.
این مسئول ادامه داد: در حوزه میراث فرهنگی، تعداد ۱۵ اثر تاریخی در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است که برای حفاظت از این مواریث تاریخی از ظرفیت شوراهای اسلامی، معتمدین، دهیاران و انجمنهای میراث فرهنگی استفاده شده است.
وی گفت: با پیگیریهای صورت گرفته آثاری که در معرض خطر قرار دارند در دستور کار تعیین حریم قرار گرفتند.
کُرد بیان کرد: ساختمان شهربانی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و پانصد میلیون ریال نیز در حال مرمت است.
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری میرجاوه افزود: در حوزه گردشگری جشنواره لیکو، نهم اردیبهشت ماه با حضور پرشور جوامع محلی و مسئولان در روستای هدف گردشگری تمین با اجرای موسیقی و شعرخوانی محلی برگزار شد.
این مسئول یادآور شد: از اقدامات دیگری که در این حوزه انجام میشود راهنمایی گردشگران خارجی از محل دفتر اطلاع رسانی گردشگری واقع در پایانه مرزی میرجاوه و توزیع اقلام فرهنگی شامل نقشه، بروشور و کتابچه راهنمای گردشگری استان است.
وی بیان کرد: به کارگیری راهنمایان محلی و سرکشی از تاسیسات گردشگری جهت رفاه گردشگران نیز اقدامات دیگر در حوزه گردشگری در شهرستان میرجاوه است.
انتهای پیام/ع