سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سیستان و بلوچستان در رده‌های نخست مبارزه با ملخ صحرایی قرار دارد

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سطح مبارزه با ملخ‌های صحرایی در منطقه به حدود ۴۰ هزار هکتار رسیده که این استان را همانند هرمزگان در رده‌های نخست مبارزه با این آفت خطرناک قرار داده است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران سیستان و بلوچستان اظهار داشت: همچنان که در سیل اخیر منتظر وصول اعتبارات کشوری نماندیم هم اینک نیز با توجه به اهمیت امنیت غذایی با استفاده از ظرفیت‌های موجود دستگاه‌های اجرایی و مشارکت مردم اقدامات لازم برای جلوگیری از پیش روی ملخ‌های صحرایی انجام خواهد شد.

وی نیروی انسانی، امکانات و ماشین آلات بویژه تانکر‌های آبرسانی را از مهمترین نیاز‌های استان برای مبارزه با ملخ صحرایی عنوان کرد و افزود: از آنجایی که با توجه به گستردگی سطح مبارزه با این آفت این امر از توان جهاد کشاورزی استان به تنهایی خارج است باید تمامی دستگاه‌ها در این زمینه نقش ایفا کنند.

رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران سیستان و بلوچستان با بیان اینکه تاکنون گزارشی مبنی بر خسارت ملخ‌ها به محصولات کشاورزی و باغی استان نداشته ایم، گفت: اگر اقدام جدی و قاطعی نداشته باشیم با ورود این آفت به زمین‌های کشاورزی، کشاورزان به عنوان قشر زحمتکش جامعه آسیب می‌بینند.

وی بیان کرد: هدف ما اینست که علاوه بر مبارزه با ملخ صحرایی سیستان و بلوچستان، سدی برای عبور به سایر استان‌ها نیز ایجاد کنیم تا به کانون‌های مهم تولید منابع غذایی سایر مناطق کشور آسیب نرسد.

رئیس سازمان حفظ نباتات و مبارزه با آفات وزارت جهاد کشاورزی نیز در این نشست گفت: با توجه به حرکت دسته جات زیاد ملخ صحرایی از بالای دریای سرخ تاکنون ۱۳۸ ریزش را به کشور داشتیم که هشت استان را درگیر کردند.

محمدرضا درگاهی ادامه داد: بیشترین درگیری با این آفت در استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان و کرمان گزارش شده است.

وی تاکید کرد: ملخ صحرایی به عنوان آفت خطرناک در دنیا شناخته شده است به طوریکه امنیت غذایی را مورد تهدید قرار می‌دهد.

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: با تلاش‌های شبانه روزی همه دست اندرکاران این حوزه و حمایت استانداران هیچ گونه خسارتی از این نوع آفت خطرناک در عرصه‌های زراعی و باغی کشور گزارش نشده است.

انتهای پیام/ع

هجوم ملخ صحرایی در سیستان وبلوچستان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.