وی افزود: این افراد در قالب ۲۶ تیم ثابت و سیار به صورت محسوس و نامحسوس با حضور در نقاط مختلف استان از مراکز عرضه مواد خام دامی سرکشی میکنند.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان گفت: این طرح که از پانزدهم اردیبهشت در استان آغاز شده است تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
محمد جانباز ایجاد امنیت سلامت غذایی شهروندان را مهمترین هدف اجرای این طرح برشمرد.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان از مردم استان خواست تا گوشتهای سفید و قرمز مورد نیاز خود را تنها از مراکز مجاز خریداری کنند و در موقع خرید به برچسب تاریخ روی گوشت توجه کنند.
وی گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه مواد خام دامی به سامانه ۱۵۱۲ دامپزشکی هرمزگان گزارش دهند.
پویا نیکپور کارشناس دامپزشکی هرمزگان نیز گفت: گوشتهای گرم مانند مرغ، بره و دام سبک ۳ روز و گوشت گوساله و شتر ۵ روز تاریخ انقضاء دارند و باید مردم در هنگام خرید به این نکات توجه کنند.
انتهای پیام/ز