وی افزود: میزان بارندگیهای استان تهران از ابتدای سال آبی تاکنون ۳۶۴ میلیمتر بوده است که این رقم در مقایسه با ۱۷۶ میلیمتر سال گذشته و ۲۳۳ میلیمتر مدت متوسط بلندمدت، به ترتیب شاهد حدود ۱۰۷ و ۵۶ درصد افزایش یافته است.
مدیر دفتر تاسیسات آبی و برقابی شرکت آب منطقهای تهران به وضعیت مخازن سدهای استان تهران اشاره کرد و افزود: آب موجود در مخزن سدهای استان (لتیان، امیرکبیر، لار، ماملو و طالقان) به ۹۰۵ میلیون مترمکعب رسیده است که این رقم در مقایسه با سال گذشته ۲۳۵ میلیون مترمکعب افزایش یافته است.
شهریاری با اشاره به رهاسازی و مدیریت صورت گرفته در مخازن سدها، گفت: آب رها شده از سدهای تهران تحت هیچ شرایطی به هدر نمیرود؛ چرا که با توجه به شرایط پایین دست سدها و احداث حوضچههای تغذیه مصنوعی در این مناطق طبیعتا این میزان آب به منظور تغذیه آبخوان و تعادل بخشی آبهای زیرزمینی مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیر دفتر تاسیسات آبی و برقابی شرکت آب منطقهای تهران با اشاره به پیشبینی سازمان هواشناسی خاطرنشان کرد: پیشبینی انحراف بارش اردیبهشت، خرداد و تیر حاکی از این است که در اردیبهشت برای استان شاهد افزایش ۲۵ درصدی بارشها در مقایسه با میانگین بلند مدت بارندگیها خواهیم بود که مدیریت مخازن سدهای تهران در برنامه عملکردی این شرکت قرار دارد.
انتهای پیام/