زندی فر ادامه داد: دربحث آسیب به راههای شوسه بیشترین خسارت با ۴۰ کیلومتر به راههای شوسه شهرستان تفرش وارد شده و پس از آن شهرستان زرندیه با ۳۰ کیلومتر بیشترین آسیب را متحمل شده است.
وی افزود: چهار مورد تخریب کامل ابنیههای راهداری در شهرستانهای زرندیه، ساوه و دلیجان و شهر غرق آباد رخ داد که مجموع خسارت ریالی آن همراه با جمع خسارات وارد بر کل ابنیههای استان برابر با ۲۲۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
وی گفت: در همه شهرستانهای استان به ابنیههای راهداری خسارت وارد شده است به طوری که ۱۰ مورد خسارت ابنیه در خنداب، ۳ مورد خسارت در زرندیه، ۶۵ مورد خسارت در خمین، ۱۲ مورد خسارت در تفرش، ۶ مورد در غرق آباد، ۲۵ مورد در محلات، ۴۴ مورد در شازند، ۷ مورد در ساوه، ۶ مورد در آشتیان، ۱۰ مورد در کمیجان، ۳ مورد در اراک و یک مورد خسارت در فراهان برجای مانده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی اضافه کرد: در سیل اخیر ۴ دستگاه خودروی سبک، ۳۸ دستگاه خودروی نیمه سنگین و ۲۰ دستگاه خودروی سنگین دچار آسیب شده است که ۱۷ میلیارد ریال خسارت بر جای مانده است.
زندی فر مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی خسارت وارد شده به راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی در بارش و سیلاب اخیر را نزدیک به ۸۳۰ میلیارد ریال دانست.
انتهای پیام / م