وی بیان داشت: در شرایط کنونی که سرمایه گذاری خارجی وضعیت خاص خود را دارد، باید با تکیه بر توان داخلی زمینه ایجاد پروژههای بزرگ را فراهم کرد.
غریب پور با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب برای رونق تولید، اجرای این پروژه را گام مهمی برای تولید و اقتصاد دانست و تصریح کرد: ۴ شرکت بزرگ در این طرح مشارکت میکنند و اعتبار مورد نیاز از منابع شرکتهای سرمایه گذار تامین شده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه این پروژه ظرف مدت ۲ سال به بهره برداری میرسد اذعان داشت: پروژه فولاد اندیمشک مصداق خوبی از مشارکت اقتصادی است که باید از این مشارکتهای ارزنده اقتصادی برای بهبود شرایط اقتصادی مناطق بهره برد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه افزود: دانش بومی را نباید دست کم گرفت و از تواناییهای داخلی میتوان به سمت تولید، اشتغال و توسعه اقتصادی حرکت کرد.
فریدون حسنوند، رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در این مراسم گفت: حضور بزرگان صنعت و معدن ایران در این طرح بزرگ نشان دهنده وحدت و برادری برای توسعه کشور است.
وی بیان کرد: امروز یک الگوی وحدت و برادری در ۴ شرکت بزرگ فولادساز استانهای یزد، اصفهان، کرمان و خورستان ایجاد شده که میتواند نتایج ارزندهای برای مردم به همراه داشته باشد، این استانها امید کشور در حوزههای مختلف هستند و در عرصه چهل ساله انقلاب در صحنه بوده اند.
حسنوند اظهار داشت: در سیل اخیر هم همه با دلسوزی کامل برای سازندگی بسیج شدند و عمق همدلی خود را برای رفع دغدغههای عمومی نشان دادند.
وی از تلاشهای غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان و خداداد غریب پور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت برای اجرای این طرح قدردانی کرد.
نماینده اندیمشک در مجلس شورای اسلامی افزود: کلنگ زنی و آغاز عملیات اجرایی آغاز راه نیست بلکه میانه راه است و قطعا در این راه باید هزینههای زیادی پرداخت.
وی بیان کرد: ۲ طرح پتروشیمی توسط وزارت نفت و بخش خصوصی در این شهرستان در حال اجرا است ضمن اینکه اجرای طرحهای بزرگ نیروگاه و دیگر پروژهها ظرفیتی برای این شهرستان میباشند.
فریدون حسنوند گفت: طرح بندر خشک با ۳۰۰ هکتار با مشارکت راه آهن و وزارت راه یک ظرفیت مهم برای این پروژه است و امیدواریم با تسریع در روند اجرای مجتمع فولاد اندیمشک، بستر توسعه اقتصادی، تولید و ایجاد فرصت شغلی فراهم گردد.
غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان هم در این آیین اذعان داشت: مشارکت ۴ غول فولادی کشور در این پروژه نشان دهنده عزم جدی برای تحقق آن است.
وی اظهار کرد: ۴ فولادساز بزرگ از چهار استان در کنار هم قرار گرفتند و این مهم نشان میدهد همه ما با کار جمعی برای توسعه اقتصادی کشور همراه شده ایم.
شریعتی توسعه کشور در افزایش درآمد ملی و سرانه مملکت را مهم دانست و افزود: از هر پروژهای که منافع ملی را تامین کند حمایت کامل میشود.
استاندار خوزستان افزود: برخورداری از نگاه ملی و توجه به منافع ملی و مردم از نکات مهم در طرحهای اقتصادی است و با این نگاه میتوان خدمات بزرگی انجام داد.
وی بیان کرد: از سرمایه گذاران حمایت میشود و هر کس به دنبال تامین منافع ملی در این سرمایه گذاریها باشد مورد حمایت قرار میگیرد.
غلامرضا شریعتی در بخش دیگری از تلاش همگانی و عمومی برای خدمات رسانی به مردم در سیل اخیر قدردانی کرد.
پیمان جهانگیری فرماندار شهرستان اندیمشک بیان داشت: بدون شک تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در زمینه اقتصاد مقاومتی و رونق تولید منوط به اجرای طرحهای بزرگ اقتصادی با محور تولید و اشتغال است.
وی افزود: طرحهای بزرگ اقتصادی بسیار خوبی طی سالهای اخیر در شهرستان کلید خورده است.
جهانگیری تصریح کرد: طرحهای نیروگاه سیکل ترکیبی، پتروشیمی و چندین پروژه بزرگ دیگر در شهرستان با پیگیری جدی مسئولین آغاز شده است.
این مقام مسئول اذعان داشت: اندیمشک با توجه به ظرفیتهای بسیار خوبی که دارد در صورت تکمیل این پروژهها به یکی از مهمترین مناطق اقتصادی کشور تبدیل خواهد شد.
فرماندار اندیمشک اظهار کرد: مجتمع بزرگ فولاد شهرستان اندیمشک از جمله طرحهای مهمی است که با پیگیری نماینده محترم اندیمشک به منظور اشتغال و تولید اجرا میشود.
وی در ادامه گفت: این طرح در ۲ فاز اجرا خواهد شد و سرمایه گذاری اولیه آن ۳۵ میلیون دلار و ظرفیت ۱۰۵ هزارتن در سال است.
این مقام مسئول گفت: حضور وزیر محترم در شهرستان منشا خیر و برکت برای مردم یکهزار شهید، مقاوم و ولایتمدار اندیمشک باشد، زیرا تکمیل این پروژه روح امید و نشاط را در اندیمشک که از مشکل بیکاری رنج میبرد، زنده خواهد کرد.
انتهای پیام/گ