سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۳۰ درصد افراد جامعه مبتلا به آلرژی هستند

دکتر بابک امرا فوق تخصص ریه گفت: آلرژی نتیجه واکنش سیستم ایمنی بدن درمقابل ماده حساسیت زا است که با توجه به صنعتی شدن شهرها، وجود ریزگرد‌ها و الاینده‌ها که روز به روز در حال افزایش است بوجود می‌آید.

دکتر بابک امرا فوق تخصص ریه در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،با تاکید بر اینکه بر اساس آمار‌ها، جامعه ی گرفتار به آلرژی حدود ۳۰ در صد است، گفت: آلرژی‌ها به ۲ دسته تقشیم می‌شوند، آلرژی فصلی که با گرده افشانی گیاهان که در فصل بهار یا فصل خاص سراغ افراد می‌اید و آلرژی دائمی مربوط به موراد حساسیت زا در خانه است.

وی ادامه داد: از شایع‌ترین علایم الرژی می‌توان به عطسه، ابریزش بینی، گرفتگی بینی، گرفتگی حلق، خارش کف حلق، خارش بدن، زایعات پوستی مثل کهیر اشاره کرد.

فوق تخصص ریه افزود: سرماخوردگی با الرژی تفاوت دارد، هرچند هر دو علائم یکسانی دارند و از نظر بالینی برخی پزشکان قادر به تشخیص نیستند، در این شرایط فرد می‌تواند با داشتن شرح حال مناسب و سابقه بیماری به تشخیص بیماری دست یابد، اما عموما الرژی را با عفونت تنفسی اشتباه می‌گیرند که تب مداوم، ترشحات چرکی به همراه بدن درد از موارد تشخیص عفونت تنفسی است.



عوارضِ بیشترِ دارو‌های جدید در درمانِ آلرژی



دکتر امرا در خصوص ظهور دارو‌های جدید در درمان آلرژی گفت: اگر فرد زمینه و سابقه بیماری اش را تشخیص بدهد مصرف دارو‌های انتی هیستامین و اسپری بینی توصیه می‌شود البته انتی هیستامین‌های نسل قبل اثرات بهتر و بیشتری دارند و عوارض قلبی ندارند در حالی که دارو‌های نسل جدید دارای عوارض بیشتری هستند.

وی تصریح کرد: سیتریزین، تل فست، لوراتادین، نئوتادین از اسم‌های نام آشنا برای کسانی است که دچار الرژی میشوند، اما بر اساس تجربه‌های بدست امده هیچ قرصی بر دیگری برتری ندارد واین موضوع به عادت و سابقه استفاده فرد از دارو برمی گردد.

امرا در خصوص طول مدت درمان الرژی بیان کرد: این موضوع به ۲ فاکتور بستگی دارد اول اینکه فرد مبتلا زمینه ژنتیکی داشته باشد ودوم اینکه در محیطی قرار بگیرد که دارای الرژن باشد به طور کلی زمینه حساسیت تا اخر عمر در فرد باقی می‌ماند و تنها راه ممکن دوری افرد ازعوامل حساسیت زا است.

وی در پایان گفت: شبهه‌ای برای افراد به وجود امده که شوینده‌های تولید شده بدون بو در کارخانه‌ها عوارضی ندارند، در حالی که این طور نیست وعوارض این مواد شیمیایی همچنان پابرجا است.
 
انتهای پیام/ی
 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.