به گفته پاپادوپولوس، آن مامور سیا با سرویسهای اطلاعاتی ترکیه در ارتباط بوده و آنچه که رسانهها او را مامور مخفی افبیآی خوانده بودند درست نیست.
مشاور سیاست خارجی کمپین انتخاباتی ترامپ در این خصوص در حساب توئیتری خود نوشت «خانم آزرا ترک اصلا مامور افبیآی نبود، او عضو وابسته سیا به ترکیه بود. به سختی انگلیسd صحبت میکرد و در خصوص کار من در بخش انرژی در سواحل اسرائیل و قبرس که رقیب ترکیه هستند با من ملاقات کرده بود».
مشاور سابق ترامپ مدعی شد سازمانهای اطلاعاتی خارجی که او را هدف قرار داده بودند آگاهی داشتند که او هیچ ارتباطی با روسیه ندارد و تنها به کار او در خطلوله «ایستمِد» علاقهمند بودند.
پاپادوپولوس همچنین ادعا کرد که دولت باراک اوباما، رئیسجمهور پیشین آمریکا با استرالیا، ایتالیا، ترکیه، اوکراین و انگلیس تبانی کرده بود تا ترامپ را سرنگون کند، کسی که پس از انتخابات سال ۲۰۱۶، رئیسجمهور آمریکا شد.
پنجشنبه گذشته، نیویورک تایمز به نقل از منابع آگاه، گزارش داد زنی به نام آزرا ترک با پاپادوپولوس ملاقاتی داشته و از او در مورد مسائل مربوط به سیاست خارجی سوالاتی پرسیده است. او خود را به عنوان دستیار تحقیق معرفی کرده بود، در حالی که در واقع یک محقق دولتی بوده که به دنبال ارتباط تیم ترامپ با روسیه بوده است.
رابرت مولر، بازرس ویژه آمریکا پس از دو سال تحقیق در خصوص مداخله (ادعایی) روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ماه گذشته نتایج تحقیقات خود را در یک گزارش تقریبا ۴۰۰ صفحهای جمع بندی کرد و آن را به دادستان کل آمریکا تحویل داد.
در گزارش بازرس ویژه وزارت دادگستری آمریکا، که در ۱۸ آوریل منتشر شد به چندین مورد از تلاش ترامپ و کمپین انتخاباتی او برای کارشکنی قضایی اشاره شد. در گزارش نهایی بازرس ویژه دادگستری آمریکا آمده است که به شواهدی دال بر تبانی میان ستاد انتخاباتی ترامپ و عوامل روس دست نیافته است.
شایان ذکر است، پیش از این مسکو بارها اتهامات مقامات آمریکایی در خصوص دخالت در انتخابات آمریکا را رد کرده بود.
انتهای پیام/