وی تصریح کرد: در این رزمایش حدود هزار و ۲۰۰ نفر از ساکنان اطراف نیروگاه اتمی بوشهر اسکان اضطراری شده و ۱۰۰ نفر از حادثه دیدگان هم از طریق دریا به مکان امن برده شدند ضمن اینکه برای ۸۱۳ نفر هم رفع آلایندگی صورت گرفت.
استاندار بوشهر ادامه داد: دومین مانور پرتویی شهدای خلیج فارس یک مانور مردم محور بود که مردم، نیروگاه اتمی و دستگاههای اجرایی، سه ضلع مهم آن به شمار میرفتند.
گراوند با قدردانی از تمام کارگروههای رزمایش پدافند پرتویی شهدای خلیج فارس گفت: در اجرای این مانور هیچ مشکلی برای نیروگاه اتمی بوشهر ایجاد نشد و این نیروگاه در مسیر فعالیت خود همچنان با قدرت در حال کار است.
وی یادآور شد: تیم ارزیابی مانور، یک نظرخواهی از مردم در ارتباط با مانور داشته باشد ضمن اینکه نقاط قوت و ضعف رزمایش نیز باید شناسایی شود.
استاندار بوشهر بیان کرد: با توجه به اهمیت برگزاری این گونه مانورها از سازمان پدافند غیرعامل کشور درخواست میشود مانور پرتویی را به صورت سالانه برنامه ریزی کنند.
گراوند از مدیرعامل و جانشین مدیرعامل پدافند غیرعامل کشور، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و نیروهای نظامی، انتظامی و سپاه، ارتش و همه برگزار کنندگان رزمایش پرتوی شهدای خلیج فارس قدردانی کرد.
دومین رزمایش پرتوی بوشهر ۱۲ اردیبهشت ماه در محل و شعاع پنج کیلومتری نیروگاه اتمی بوشهر برگزار و هزار نفر از ساکنان روستاهای هلیله، بندرگاه و شهرک مروارید در حاشیه نیروگاه از طریق دریا و خشکی تخلیه و به محل کمپ اسکان اضطراری در دانشگاه آزاد عالیشهر انتقال یافتند.
انتهای پیام /م