غریب پور افزود: در سال گذشته ایمیدرو از ۶۱۸ پایان نامه حمایت کرد. امسال نیز ۱۲۷ نیاز آموزشی شناسایی شده است، در بحث آموزش در نظر داریم از ظرفیت دانشگاهها استفاده کنیم و امیدواریم که تفاهم نامهها تبدیل به قرارداد شود.
رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران تصریح کرد: سال گذشته ۹ میلیارد دلار صادرات داشتیم. امسال نیز ۳ میلیارد دلار طرح با بیش از ۵ هزار شغل افتتاح خواهیم کرد.
بیشتر بخوانید: ۳ میلیارد دلار طرح معدنی امسال اجرا میشود
وی اظهار کرد: باید بهره وری عوامل تولید را بالا ببریم و به دنبال این هستیم با مشارکت مراکز علمی به این مهم دست یابیم. نیاز مهم و اولیه بخش معدن اکتشاف است که نیازمند آموزش روز است. رمز توسعه بخش معدن شناسایی ذخایر است و این نیازمند آموزش و تکنولوژی است.
غریب پور گفت: در راستای بیانات رهبر معظم انقلاب برای رفع مشکل کاغذ در حال حاضر پروژه آلومینیوم جاجرم آماده افتتاح است و روز گذشته در الیگودرز کارخانه تولید کاغذ از کربنات کلسیم به راه افتاد.
رییس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران با تأکید بر اینکه در شمش آلومینیوم امسال ۴۰ درصد افزایش تولید خواهیم داشت، تصریح کرد: افزایش تولید فولاد را بین ۵ تا ۱۰ درصد درنظر گرفته ایم.
غریب پور با اشاره به اینکه شرکتهای بورسی ۲.۵ درصد معافیت مالیاتی میگیرند، گفت: باید سیاستهای را برای کاهش مصرف انرژی در نظر گرفت، برای نمونه به ازای کاهش انرژی درصدی معافیت مالیاتی داده شود یا حتی تشویقهای برای مدیران و کارکنان دیده شود.
وی با تأکید بر اینکه همکاریهای دوطرفه میتواند اثرگذار باشد، تصریح کرد: در حال حاضر برای امضای تفاهمنامه با سازمان نظام مهندسی معدن و دانشگاه امیرکبیر بیش از یک ماه و نیم زمان گذاشته ایم، چراکه به دنبال کار کارشناسی هستیم.
رییس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران با تأکید بر اینکه مجلس مصوب کرده شرکتهای که در بخش پژوهش سرمایه گذاری میکنند ۲۰ درصد تخفیف حقوق دولتی میگیرند، گفت: در بخش اکتشاف و استخراج به پژوهش و تکنولوژی نیاز داریم، از این رو باید در راستای معافیتهای که در بودجه و آیین نامه برای انجام کارهای پژوهشی در نظر گرفته شده عمل کنیم.
وی گفت: امروز نزدیک به ۱۵ تفاهمنامه در بخشهای مختلف فناوری امضا خواهد شد.
غریب پور، موضوع برنامه دستیابی به ظرفیت ۵۵ میلیون تنی فولاد در افق ۱۴۰۴ را یادآور شد و گفت: تحقق این مهم، نیازمند استخراج ۱۶۰ میلیون تن سنگ آهن است؛ در این پیوند باید ذخیره جدیدی اکتشاف شود.
در حال تکمیل/