وی با بیان اینکه برای اجرای طرحهای اقتصادی ۶ دوره آموزشی برگزار شده و ۳۰۰ نفر نیز آموزشهای لازم را فراگرفته اند، اظهار داشت: اشتغالزایی صورت گرفته بیشتر در زمینه پرورش دام و طیور، زنبور عسل، پرورش قارچ، گیاهان دارویی، صنایع تبدیلی و مشاغل خانگی بوده که در سطح شهرستان از ظرفیتهای لازم برخوردار هستند.
فرمانده سپاه شهرستان نهاوند گفت: سال گذشته ۲۲۰ میلیون تومان اعتبار ویژه ایجاد اشتغال به ۲۳ نفر از بسیجیان اعطا شده که در این راستا ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم مشغول فعالیت شدهاند.
مرادی گفت: از ابتدای وقوع سیل تاکنون یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال از سوی مردم پرداخت شده است.
وی ادامه داد: ۱۴۰ میلیون تومان این مبلغ نقدی و مابقی غیر نقدی بوده که در ۱۲ مرحله به وسیله ۲۵ دستگاه خودروی سبک و سنگین به مناطق سیل زده ارسال شده است.
فرمانده سپاه شهرستان نهاوند به اجرای طرح «جهاد همبستگی» برای بازسازی منازل مسکونی آسیب دیده از سیل اشاره کرد و گفت: در راستای اجرای این طرح احداث ۵۰۰ واحد مسکونی در منطقه چگنی لرستان به همدان واگذار شده است.
مرادی افزود: از این تعداد سهم نهاوند ۵۰ واحد است که برای تحقق آن فعالیتهای خود را از روز گذشته آغاز و جلساتی را با هیات امنا مساجد، بازار و اصناف برگزار کردهایم.
وی گفت: علاوه بر این مقرر شده این شهرستان نسبت به تهیه یکصد وسیله لوازم خانگی را برای مناطق سیل زده تامین کند.
فرمانده سپاه شهرستان نهاوند ادامه داد: به مناسبت فرارسیدن هفته عقیدتی ـ سیاسی سپاه، بسیج سازندگی و هفته معلم ۸۰ عنوان برنامه فرهنگی در نهاوند اجرا میشود.
مرادی عنوان کرد: این برنامهها در حوزه هفته معلم شامل اعزام بسیجیان فرهنگی به نمایشگاه بینالمللی کتاب، تقدیر از فرهنگیان و مربیان برتر در سه نقطه شهرستان، همایش فرهنگیان و سرگروههای صالحین، برگزاری مسابقات ورزشی و سرکشی از خانوادههای شهدای فرهنگی است.
انتهای پیام/ب