سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کره جنوبی خرید نفت از ایران را بر دیگران ترجیح می‌دهد

موسسه اقتصاد انرژی کره جنوبی اعلام کرد برای این کشور به دلایل مالی و فنی، خرید نفت از ایران اهمیت دارد.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، پالایشگاه و مسئولان بخش‌های دولتی و انرژی در کره جنوبی ضمن ابراز خشم از تصمیم آمریکا برای جلوگیری از خرید نفت ایران تاکید دارند که برای آن‌ها ترجیحا و به دلایل مالی و فنی نفت ایران اهمیت دارد.

موسسه اقتصاد انرژی کره جنوبی روز سه شنبه اعلام کرد، این کشور پیش از این بار‌ها در شرایط مضیقه خرید نفتی به دلیل این تحریم‌ها قرار گرفته و هیچوقت نتوانسته است مواد نفتی ایده آل مانند آنچه از ایران می‌خر را پیدا کند.

کیم جایه کیونگ از پژوهشگران این مرکز می‌گوید: پالایشگاه‌ها تمایلی به خرید نفت فوق سبک از کشور‌های دیگر حتی از قطر ندارند، زیرا بهای آن‌ها بالاتر است.

پالایشگاه‌های کره جنوبی در سال‌های اخیر توانسته بودند همه خرید‌های نفت فوق سبک خود را از ایران انجام دهند، اما تمدید نشدن معافیت برای خریداران نفت ایران از سوی آمریکا، بدجوری این کشور را نگران کرده و هزینه هایش را افزایش داده است.

پالایشگاه‌های کره جنوبی اعلام کرده اند که نفت فوق سبک ایران نسبت به کشور‌های دیگر از جمله قطر دارای سولفور کمتری است بهای رقابتی مناسبی داردو برای تولید مواد پتروشیمی که می‌تواند در محصولات مختلف از جمله بطری‌های پلاستیکی استفاده شود، بسیار مناسب است.

لی میونگ یوک از شرکت اس کی کره جنوبی می‌گوید: آمریکا پالایشگاه‌ها را مجبور می‌کند تا به سمت خرید از کشور‌های دیگر بروند، اما مساله افزایش هزینه‌ها را نمی‌تواند حل کند این روند افزایشی ادامه خواهد یافت.

تحلیلگران کره‌ای تصریح کرده اند وقتی هزینه برای تهیه مواد خام از جمله نفت فوق سبک به دلیل خرید نکردن از ایران افزایش یابد، تولیدات با هزینه بیشتری به دست مشتری خواهد رسید و این موضوعی نیست که برای کسی خوشایند باشد ضمن آنکه کره جنوبی در تولید این محصولات قدرت رقابتی خود را دربرابر برخی کشور‌ها نظیر چین از دست خواهد داد.

کره جنوبی اگرچه بخشی از نفت سبک مورد نیاز خود را از کشور‌های قطر، نیجریه، نروژ، لیبی، مالزی، فیلیپین، استرالیا و قطر تامین می‌کند، اما آمار‌ها نشان می‌دهد این کشور نزدیک به ۵۰ درصد از نفت فوق سبک لازم برای شرکت‌ها و پالایشگاه‌های خود را از ایران وارد کرده است.

گزارش‌ها حاکی است سهم واردات این فراورده از کشور‌های ذی ربط بسیار ناچیز است و این منابع به هیچ وجه نتوانسته اند جای ایران را برای کره جنوبی پرکنند و برای همین معافیت‌ها برای این کشور اهمیت زیادی دارد.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۱۰ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸
اونا به نفت ما وابسته شدن ما هم به پول نفت
ناشناس
۱۱:۴۳ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸
نفت نفت نفت
ترکیه پولشو از گردشگری در میاره
ناشناس
۱۱:۱۳ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸
اقتصاد کشور نبايد به نفت وابسته باشه اقتصاد بايد توليد محور باشه
ناشناس
۱۱:۱۳ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸
اقتصادی که وابسته به نفت باشه ،به درد نميخوره و باعث ضرر کشور هست... اونا نفت رو میگیرن و محصولات عالی تولید میکنند.. ما فقط خام فروشی میکنیم.. ادعا هم داریم
ناشناس
۱۰:۱۸ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸
میشه بگید نفتی که دولت به کره می فروشید، بشکه ایی چند می فروشه؟؟!!!
ناشناس
۱۰:۰۸ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸
کاش عملي بشه اين موضوع
ناشناس
۰۹:۵۷ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸
خدایا شکرت که نفت داریم اگه تمام بشه ایندگان باید خاک بفروشند
ناشناس
۰۹:۳۱ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸
نفت ايران از بازار جهاني حذف شدني نيست
رضا
۰۹:۰۲ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸
تحلیل گران کره جنوبی فقط دلائل کیفیت نفت و قیمت جهانی آن را مورد بررسی قرار داده اند اگر کمی هم به موضوع ارسال دیر هنگام نفت خریداری شده که خوراک پالایشگاهها و صنایع مرتبط و پیوسته ای که زنجیر وار به نفت مرتبطند بحث میکردند و فرض را بر این می گذاشتند که ارسال یک یا چند ماه با وقفه و هزاران خطر دریائی (حمله دزدان دریائی و عدم حمایت ایران از نفت کشها)و.......را بر موضوعات مطروحه می افزودند صد در صد به این نتیجه می رسیدند که جایگزینی بجز نفت ایران نخواهند داشت....و در بازار رقابت و قیمتهای جهانی نفت رو به نابودی خواهند رفت.....البته ایران هم باید به سمت و سوئی برود که دست از خام فروشی بردارد و تولیدات مشتق از نفت را به فروش برساند که گاهی اوقات برابری با صدها بشکه نفت میکند و خوراک صنایع جهانی است......تا با گربه رقصانی های آمریکا و متحدانش گرفتاری اقتصادی پیدا نکند بلکه صنایع جهان برای تامین خوراک خود به ایران التماس کنند....
ناشناس
۰۸:۴۵ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸
چند تا مشتري اينطوري داشته باشيم ديگه نگران نفت نيستيم
ناشناس
۰۸:۳۰ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸
چي بهتر از اين