وی ادامه داد: در سال ۹۷ بیش از نیمی از مدارس به همت خیرین مدرسه ساز ساخته شدن د و این از افتخارات ماست که خیرین ارجمندی داریم و به مدرسه سازی و آماده کردن فضای آموزشی اهمیت می دهند.
وزیر آموزش و پرورش گفت: جایز است که بچه ها زندگی کردن در آینده را د رمدرسه تمرین کنند و اگر بعد از فارغ التحصیلی دانش آموزان، اختلالاتی می بینیم بخشی از آن به مدرسه بر می گردد، باید در مدرسه دانش آموزان از خودگذشتگی و کمک به دیگران را بیاموزند و از این منظر مدرسه مقدس ترین مسیر برای بچه هاست.
بطحایی با اشاره به گزارش خسارات ناشی از سیل گفت: حدود ۱۵۰۰ مدرسه دچار دچار آسیب شدند که ۲۰۰ مدرسه کاملا تخریبی و مابقی نیاز به بازسازی دارند.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: بچه ها از حیث روحی آسیب پذیر ترین قشر جامعه هستند و باید بعد از سیل آنها را مورد توجه قرار میدادیم بنابراین در گام نخست وظیفه خود به عنوان آموزش و پرورش باید آنها را از حیث روحی و ترمیم کنیم که اکنون کارهایی نظیر فعاليتهای فرهنگی و هنری انجام دادهایم.
بطحایی با اشاره به برگزاری کلاس های بازی تصریح کرد: خوشبختانه در مدت کوتاه تاثیر بسیاری بر شرایط روحی و روانی دانش آموزان داشتیم و ما به دنبال آموزش و پرورشی هستیم که از پس سختی ها زندگی بربیایند و با صبوری سختی ها را تحمل کنند.
وزیر آموزش و پرورش درباره رسیدگی به فضاهای آموزشی گفت: در این حوزه تلاش های خوبی صورت گرفت و در گلستان به جهت فاصله زمانی طولانی تر با بازگشایی مدارس توانستیم عملکرد بهتری داشته باشیم.
وی ادامه داد: فعالیت های حمایتی از همکاران فرهنگی در جریان سیل دچار خساراتی شدند و تلاش می کنیم تا در حد وسع آموزش و پرورش کمک هایی داشته باشیم و برای سه استان آسیب دیده حجم بیشتر در نظر گرفتیم.
بطحایی به برگزاری کلاس های فوق برنامه برای دانش آموزان کنکوری اشاره کرد و گفت: در استان لرستان این کلاس ها برپا شده است و در خوزستان در حال راه اندازی آن هستیم.
انتهای پیام/