نمکی تصریح کرد: این اقدام میتواند چه برای مردم، چه برای دانشجویان و رزیدنتهای رشتههای مختلف و چه برای دادههایی که میتواند در پرونده الکترونیک سلامت به ما برای ثبت و ضبط رویدادهای نظام سلامت کمک کند، ما محتاج همکاری هستیم و حمایت زیادی را از این اقدامات انجام دادیم.
وزیر بهداشت درباره کسب و کارهای الکترونیک در حوزه برنامه نویسی حوزه سلامت، گفت: با روشهای سنتی آهنگ حرکتم متناسب با تحولات اجتماعی به ویژه تحولاتی که در عرصه نیازهای سلامت داریم، نیست و به همین دلیل باید به عنوان رویکردی جدید به سمت شرکتهای دانش بنیان و استارتاپهایی که میتوانند در این عرصه به ما کمک کنند، دست دراز کنیم.
نمکی بیان کرد: در تمام عرصههای نظام سلامت اعم از دارورسانی، ثبت دادههای الکترونیک به این حرکت نیاز داریم و به عنوان مدافع اصلی آن حمایتهای لازم را از آن انجام میدهیم و قطعا میدانیم این کار میتواند در سطح کشور فراگیرتر شود و ما نظرمان این است که روی یک برنامه کار را به صورت پایلوت در یک منطقه آغاز کرنین و بعد از رفع آن در سطح ملی آن را اجرا خواهیم کرد.
وزیر بهداشت در پاسخ به سوالی درباره بحث گردشگری سلامت، با بیان اینکه گفت: گردشگری سلامت یکی از ضرورتهایی است که باید به آن بپردازیم و کشور ما در عرصه سلامت و خدمت رسانی یکی از قویترین و عالمترین کشورهای منطقه است و مجبوریم تا از این ظرفیت به نحو احسن استفاده کنیم. کما اینکه کشورهای حاشیه خلیج فارس، عراق به ما مراجعه میکنند.
وی ادامه داد: حدود ۱۸ درصد از ویزاهایی که برای شهروندان عراقی به ایران صادر شده، مربوط به توریست سلامت بوده است البته همچنان تعداد زیادی از این بیماران به سمت ترکیه میروند، اما باید ظرفیتهای آن را فراهم کنیم؛ بویژه در کیش با قابلیتهای زیادی که دارد میتوان از نقاط بسیار مهم و یکی از اهداف توریسم سلامت باشد و ما هم حمایت میکنیم.
انتهای پیام/