هدف از برگزاری این مانور، " افزایش سهم حمل ریلی در بندر شهید رجایی"؛ "سنجش میزان آمادگی شرکتها برای پاسخ گویی تقاضای حمل ریلی؛ "سنجش میزان آمادگی و ظرفیت شرکت راه آهن برای برنامه ریزی، تامین واگن خالی و لوکوموتیو"؛ "پیاده سازی آزمایشی مانیفست ریلی و بارنامه سراسری" و "سنجش میزان همکاری و هماهنگی بندر با سایر ارگانها نظیر گمرک، قرنطینه و استاندارد و غیره در خصوص تسهیل و تسریع حمل و نقل است.
بیشتر بخوانید: بندر شهید رجایی، دروازه طلایی اقتصاد کشور + فیلم
بر اساس این گزارش مدیرکل امور لجستیکی و حمل و نقل چند وجهی سازمان بنادر درباره مانور ریل - بندر گفت: این مانور از نقطه انشعاب ریلی در بندرعباس آغاز میشود و پس از عملیات تخلیه و بارگیری واگنها، مانور در محوطههای بندر، توزیع و تجمیع واگنها در محوطه مانوری بندر و در نهایت در همان نقطه انشعاب ریلی پایان میپذیرد و پس از تشکیل قطار در این نقطه، قطار به سمت آپرین حرکت خواهد کرد.
وی تصریح کرد: برای انجام مانور، یک برنامه عملیاتی درنظر گرفته شده است و برنامهریزی دسترسی به مسیرها در انجام مانور و همچنین رابطهای عملکردی متشکل از نمایندگان بندر، راهآهن و بخشهای غیردولتی بندر و ریل در نظر گرفته شده است.
به گفته سرایی، سازمان بنادر قصد دارد با تمرکز بر ظرفیتها و توانمندیهای بندر شهید رجایی و بالاخص دو شرکت ریلی- کانتینری فعال در این بندر و با حمایت و پشتیبانی راه آهن، گمرک و شرکتهای کارگزار ریلی؛ مشوقها و انگیزهای لازم برای صاحبان کالا را برای بهره گیری افزونتر از حمل ریلی دوچندان نماید.
مدیرکل امور لجستیکی و حمل و نقل چند وجهی گفت: در این مانور و در قالب دستورالعمل مانور و چک لیست ها؛ ظرفیتها و توانمندیهای بندر، راه آهن، گمرک و شرکتهای بخش غیردولتی در راستای توسعه حمل ریلی سنجیده خواهد شد.
انتهای پیام/