سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ذاکری مطرح کرد؛

ضرورت تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت/ دانشگاه باید نسل به نسل پیشرفت کند

رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: باید روند حرکت دانشگاه‌ها به سوی نسل سوم با سرعت شکل گیرد.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت در مراسم بزرگداشت دستاورد‌های دانشکده فناوری‌های نوین که در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، با اشاره به نوپا بودن دانشکده فناوری نوین و مهندسی اظهار کرد: به لطف خدا و همکاران هیئت علمی در چند سال گذشته گام‌هایی خوب به خصوص در فناوری نوظهور برداشته‌ شده است.

وی بیان کرد: علاوه بر رشته‌های تحصیلی کلاسیک، دانشکده‌ای به نام فناوری نوین شکل گرفت؛ همچنین سال گذشته رونمایی‌هایی در همین حوزه انجام گرفت که افقی برای دانشگاه به حساب می‌آید.

ذاکری ادامه داد: نمایشگاه فعلی نمونه‌ای از این دستاوردهاست؛ این نمایشگاه فعالیت‌های کاربردی خاص دارد، دانشکده‌ای که با فعالیت در مقطعی خاص، مسئله محور بوده و گام‌هایی خوب در این حوزه برداشته و در همین راستا بر تقویت ارتباط با صنعت در شورای دانشگاه تاکید شده است.

وی افزود: اعضا هیئت علمی علاوه بر اینکه توانستند پایلوتی خوب تولید کنند باید برای ورود به دانشگاه دانش بنیان کاری کنند و آثار تولیدی آن‌ها در جامعه موثر باشد؛ امیدوارم بعد از ۲ سال جلسه خوبی ارائه شود و شاهد دستاورد‌های بیشتری باشیم.

عرضه ۲۵ محصول نوظهور در کشور

در ادامه مراسم ذاکری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دانشجو‌های کشور با شناخت خوب توانستند دستاورد‌های خوبی داشته باشند؛ امیدوارم آلودگی‌های نفتی را به حداقل برسانیم و با توان سازمان‌ها این کار را پیش ببریم، ان شاءلله وارد گام بعدی و عرضه به شرکت نفت خواهیم شد.

ذاکری افزود: بحث رسوب در لوله‌ها و رسوب زدایی بحثی چالش برانگیز و مهم خواهد بود که دانشجو‌های کشور نمونه داخلی آن را با الگو گرفتن از نمونه‌های خارجی طراحی کرده‌اند.

وی بیان کرد: امیدوارم با توجه به محدودیت کشور از فناوری‌های نوظهور بیشتری استفاده شود؛ دانشگاه از لحاظ فناوری مجهز شده است و پایه کار تنها آموزش نیست و ورود به حوزه‌های علمی و فناوری‌های نوظهور مطرح است.

ذاکری افزود: در این نمایشگاه حدود ۲۵ دستاورد پژوهشی اجرایی داشته‌ایم؛ برخی از این نمونه‌ها ایده خارج است، اما کپی محصولات خارجی نیست و طراحی در داخل کشور انجام شده است، هر کدام از محصولات زمان‌های خاصی داشته و در هر حال بسته به طرح متفاوت بوده است.

وی درباره مهم‌ترین هدف از امضای تفاهم نامه، گفت: از سال گذشته شناسایی مشکلات را در برنامه کار قرار دادیم و سعی کردیم اساتید دانشگاه‌ها را فعال کنیم، در شناسایی چالش‌ها و مشکلات صنعتی امیدوارم بتوانیم گام‌هایی موثر برداریم.

در تلاش هستیم آلودگی آب‌های کشور را با فناوری‌ها کاهش دهیم

رئیس دانشگاه علم و صنعت تشریح کرد: به روز نگه داشتن تجهیزات در اولویت کار دانشگاه ها و اولین چالش پیش روی ماست؛ خوشبختانه دانشگاه علم و صنعت در طول ۹۰ سال فعالیت خوبی در آزمایشگاه داشته و به روز بوده است و امیدوارم با تجهیز بیشتر مشکلات حل شود.

وی بیان کرد: امیدوارم آلودگی‌ها در دریا‌ها را به کمک این دستاورد‌ها کاهش دهیم؛ دانشگاه علم و صنعت هم گام‌هایی در حوزه فن‌آورانه کشور برداشته و نیاز‌ها را فراهم می‌کند، در زمینه‌های مختلف ورود کرده ایم و شکل دادن این دانشکده به همین موضوع بوده تا فناوری نوظهور ورود کنیم و در زندگی روزمره استفاده کنیم.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار علمی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.