وی از جمله مباحث مهم مطرح شده در این نشست را اتمام و بهره برداری از طرح ۴۶ هزار هکتاری اراضی دشت سیستان، ورود دام بویژه دام مولد با توجه به علوفه سیستان و بلوچستان، توجه به اجرای پایین دست سدهای استان همچون زیردان، پیشین و مانند آن و مجموعهای از اقداماتی که باید انجام شود تا در آینده دچار سیل زدگی نشویم در این نشست مورد بررسی قرار گفت.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: تصمیمات و مصوبات خوبی در این نشست مطرح شد که با عملیاتی شدن این تصمیمات شاهد رونق منطقه خواهیم بود.
وی توجه به سیستان و بلوچستان را مهم دانست و گفت: با اجرایی شدن این طرحها بسیاری از مشکلات اقتصادی، امنیتی و ... در این استان بر طرف خواهد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان نیز اظهار داشت: آب پایدار باعث توسعه و رونق در بخش کشاورزی این استان میشود.
غلام حیدر زورقی بیان کرد: سیلابهای غیر قابل کنترل افغانستان به دشت سیستان رسیده و باعث خوشحالی مردم شده امیدواریم با عبور از مشکل خشکسالی شاهد شکوفایی و توسعه کشاورزی در این منطقه باشیم.
وی در حوزه تامین علوفه دامداران مناطق سیل زده سیستان گفت:۸۰ تن جو، ۱۱۰ تن سبوس و ۵۵ تن کاه به منطقه سیستان برای مصرف یک ماه دامهای روستاییان ارسال شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان درخصوص اجرای طرح انتقال آب با لوله دشت سیستان بیان کرد: عمده عملیات اجرایی طرح انتقال آب تا مزارع ۲۰ هکتاری به اتمام رسیده و بزودی اجرای سیستمهای نوین آبیاری در سطح مزارع یک هکتاری شروع خواهد شد.
وی در خصوص رفع مسائل و مشکلات بهره برداران بخش کشاورزی باهوکلات تصریح کرد: توسعه کشاورزی و سرمایه گذاری پایدار در این اراضی در گرو تعیین و تکلیف تخصیص و انتقال آب در منطقه است.
انتهای پیام/گ