وی با بیان اینکه پس از پیک مصرفی سال گذشته یکسری برنامهریزیها انجام شد، گفت: برنامهریزی به این صورت است که امسال نیز مطابق سال گذشته برنامه خاموشی برای استان نداشته باشیم.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان با اشاره به مذاکراتی که با استانداری و وزارت نیرو مبنی بر اینکه امسال برنامه مدیریتی جدیدی دربخش بار مصرفی ادارات اعمال شود، عنوان کرد: حدود ۱۴ درصد از شبکه انتقال خوزستان در بخش خطوط و بالغ بر ۲۷ درصد از ظرفیت شبکه انتقال در بخش پستها درگیر مساله سیلاب شد.
دشت بزرگ افزود: این شرایط سبب شد آستانه ورود خسارت به تاسیسات افزایش پیدا کند که در تلاش هستیم با تامین منابع از طریق قرارگاه بازسازی بتوان منابع مورد نیاز را جذب و خسارتهای سیل را جبران کنیم.
وی گفت: با توجه به اینکه در بودجه امسال ردیفهایی برای مقابله با ریزگرد اختصاص داده شد پیشنهاد میشود بتوان با مجوزهایی که صادر میشود از این اعتبارات به منظور جبران خسارتهای سیلاب استفاده شود.
دشت بزرگ بیان کرد: با بیان اینکه در سال گذشته پیک مصرفی خوزستان را به ۷ هزارو ۹۱۷ مگاوات کنترل کردیم و پیک مصرفی بودکه محقق شد.
وی افزود: ما در مطالعات خود نیاز مصرف را مورد بررسی قرار میدهیم لذا میزانی مصرفی که برای امسال پیشبینی شده به عنوان نیاز مصرف که قاعدتاً مدیریت مصرف در آن لحاظ نشده ۸ هزارو ۸۸۰ مگاوات است. انتظار میرود از ظرفیتهای مختلف مدیریت مصرف از جمله کاهش سرعت کار اداری یا شیف دادن سرعت کار ادارات این میزان را پیک امسال مانند سال گذشته مدیریت و اجازه رشد بار محسوس به آن را ندهیم.
دشتبزرگ عنوان کرد: بیش از ۸۰ هزار مگاوات ظرفیت منسوب در شبکه برق کشور وجود دارد که از این میزان بالغ بر ۱۴ هزار در خوزستان تامین میشود.
منبع فارس
انتهای پیام/م