وی بیان کرد: در حدود ۲ دهه اخیر شاهد تغییرات بسیار چشمگیری در چابهار و کنارک بودایم که جا دارد از تلاشهای سازمان بنادر و دریانوردی و مجموعه اداره کل بنادر و دریانوردی در حوزههای زیرساختی، عمرانی و تجهیزاتی بندرچابهار قدردانی شود.
جانشین دریابانی مرزبانی ناجا گفت: نخستین و مهمترین اولویت دریابانی بر پایه حفظ و برقراری امنیت است و فرماندهی دریابانی با نگاه ساختاری بر حفظ و تأمین امنیت بنادر و اسکلهها همکاری خواهد داشت.
وی ادامه داد: برای حفظ و برقراری امنیت دریایی تلاش خواهد شد تا فعالیتهای توسعهای در جهت امور تجارت دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با فراغ خاطر در حوزه دریا تداوم یابد.
کارگر اظهار کرد: پیش بینیهای لازم قبل از وقوع حادثه و در شرایطی که با شناورهای تندرو و کوچک و با سرعتهای بالای ۸۰ نات روبرو هستیم نمایش اقتدار و تامین امنیت در حوزه دریایی اهمیت ویژهای دارد.
مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان نیز گفت: برای پیشگیری از خطرات احتمالی، کاهش ریسک و نمایش واکنش در دریا با هم افزایی و مشارکت و همکاری اقدامات مثبتی بین دستگاهها از جمله مجموعه دریابانی چابهار، شیلات و منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار و همکاری خوب مقامات استانی و شهری در راستای تأمین امنیت انجام شده است.
بهروز آقایی افزود: پهنه گستره دریایی سواحل مکران و به تناسب آن افزایش میزان ریسک، نیازمند کنترل و تقویت امنیت مرزهای دریایی است که از سوی گارد و یگان حفاظت بنادر تدابیر امنیتی و دیده بانی اندیشیده شده است.
وی با اشاره به حضور سفرا و نمایندگان کشورهای خارجی و برگزاری موفق همایش هفتم اسفند ماه سال گذشته (۱۳۹۷) در بندر چابهار افزود: افزایش سهم تجارت دریایی و سهم تجارت منطقه آزاد تجاری صنعتی نشان دهنده امنیت دریایی چابهار است که میبایست برای حفظ و گسترش آن تلاش کرد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با اشاره به افزایش عملیات تخلیه و بارگیری در بندر چابهار گفت: رشد ۸۳ درصدی بندر چابهار در تخلیه سوخت و فرآوردههای نفتی در سال ۹۷ نسبت به مدت مشابه سال گذشته و سوخت انتقال یافته از بندر برای کاهش و حذف هرگونه ریسک احتمالی در تقویت امنیت حوزه دریایی و خشکی از اهمیت ویژه برخوردار است.
انتهای پیام/.ع