وی آموزگار مخاطبسنجی و درک نیازمندی روز را از ویژگیهای بالقوه ناشران آموزشی عنوان و تاکید کرد: ناشران آموزشی بخش شاخصی در حوزه نشر است و علاقهمندی و دلبستگی به فرهنگ و آموزش از دلایل گرایش و دوام فعالان این بخش است.
مدیرمسئول انجمن ناشران آموزشی نیز در این آیین، سال ۹۸ را سال ویژه اقتصادی و اجتماعی دانست و بر توجه بیش از پیش فعالان نشریه در خصوص چالشها و تهدیدهای حوزه نشر در سال جاری تاکید کرد.
وی با بیان اینکه توجه به قیمتگذاری کتاب و کاغذ را با توجه به قدرت خرید مردم از نیازهای جدی در حوزه نشر آموزشی به عنوان یکی از پرمخاطبترین حوزهی نشر کتاب کشور است، تاکید کرد: هدف انجمن ناشران آموزشی ایجاد بستر تعامل در بهترین شکل ممکن در نمایشگاه کتاب تهران است.
ابوذر نصری از پیشبینی برگزاری نشستهای تخصصی در ارتباط با چالشهای فعلی و تهدیدهای پیش روی بازار نشر همزمان با برگزاری نمایشگاه کتاب تهران خبر داد.
وی افزود: سیودومین نمایشگاه کتاب تهران فرصت خوبی برای ایجاد و تعمیق تعاملات مثمرثمر ناشران آموزشی در حلو فصل و حداقل کردن اثرات تهدیدهای حجیم و غیرقابل پیشبینی حوزه نشر کتاب است.
مدیرمسئول انجمن ناشران آموزشی ابراز امیدواری کرد خروجی این مسیر تبدیل تهدیدها به فرصتهای خوب و بهینه باشد.
مدیر علمی و فرهنگی بخش ناشران آموزشی سی و دومین نمایشگاه کتاب تهران نیز از پیشبینی و اجرای ۸۰ برنامه متنوع از سوی ناشران آموزشی در طول نمایشگاه خبر داد و ابراز امیدواری کرد خروجی و بازخورد خوبی را همچون گذشته شاهد باشیم.
گفتنی است سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «خواندن توانستن است» از ۴ تا ۱۴ اردیبهشت ماه در مصلی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/